"Stara dama" ne odustaje - Imaju keca u rukavu za Rim i Firencu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 04.04.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Mlado krilo se neće dugo zadržati kod Mihe.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventus želi makar jednog od pravih dijamanta Serije A, Nikolo Zaniola ili Federeiko Kijezu!

Mladi igrači su sinoć imali i međusobni duel u 30. kolu Kalča, meč se završio podelom bodova između Rome i Fiorentine rezultatom 2:2 na "Olimpiku".

Čelnici novog/starog šampiona smatraju da bi svoje kolege sa drugih strana mogli zainteresovati ako bi uz naknadu uključili i Rikarda Orsolinija po tvrdnjama Tutosporta.

Mlado krilo koje nastupa kao pozajmljeni igrač Juventusa bi moglo otići ili u Firencu ili Rim kao direktna zamena za jednog od dva pomenuta igrača.

Bolonja ima opciju da otkupi ugovor Orsolinija za 7 miliona evra, ali sa klauzulom da ga torinski klub može vratiti u svoje redove za četrnaest miliona.

Dvadesetdvogodišnji Orsolini je igrač Juventusa od 2017. godine, ali je sledeće sezone provodio uglavnom na pozajmicama.

orsolini

Prvo u matičnom Askoliju, zatim Atalanti i Bolonji tokom ove sezone, gde je zabeležio 28 utakmica sa učinkom od po pet golova i asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 04.04.2019
18:22

Koliko god je Juventus mocan i jak, nekako su posljednjih godina jako malo ili nikako davali sansu mladim talentovanim igracima. Rugani najbolji primjer, zatim Mandragora takođe nazivan velikim talentom, Kaldara kome nisu ni dali sansu u dresu Juvetvusa, Favili, Orsolini. Bojim se i za buducnost Keana.

avatar
ForzaJuve
Thursday, 04.04.2019
17:53

Čuvati Orsolinija, nikako prodavati. Jako dobar igrač!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 04.04.2019
17:26

Bolje da daju šansu Orsoliniju.. Izgleda da ni oni ne uče na greškama drugih.. Eto im primera Zaniola, a imaju i Pogbin primer..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 05.04.2019
07:19

Juve vrlo rijetko grijesi u procjenama ali da tu se slazem s tobom mozda ga treba staviti u roster pa makar prodali Costu npr