Šta sve možeš u Arsenalu sa 50 miliona evra?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.06.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Ne baš puno, ako je suditi po ovim metama...

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Arsenal i dalje odmerava svoje opcije na tržištu, sa pedesetak miliona evra teško da će biti značajniji faktor u letnjem prelaznom roku, ali novi izostanak iz Lige šampiona dodatno će smanjiti klupski budžet.

Emeri ima neke ideje, ali mete poput Pepea i Ndombelea su nemoguće misije.

"Guneri" pregovaraju sa Lorijenom oko mladog Kloda-Morisa koji je u drugoj ligi Francuske postigao 14 golova. Francuzi traže 20 miliona evra, Englezi nude oko 16. Ovaj fudbaler je znatno jeftiniji od Susa koji ima klauzulu od 38 miliona i koji će navodno ostati u Milanu.

Klub će probati da proda Košćelnog za desetak miliona evra, da se oslobodi Ozila što je nemoguća misija, a videćemo mogu li da dovedu Praeta iz Sampdorije, za to bi morali da prodaju Lukasa Toreiru, Urugvajac je dvosmisleno rekao da mu je bilo bolje u Italiji. On ima ponudu Milana.

Arsenal uz krilnog napadača (pominje se Karasko) traži vezistu i centralnog defanzivca, kao i levog beka. Čini se da bi Kieran Tirni iz Seltika bio rešenje ako ode Kolašinac, opcije za bok u napadu su i Rajan Frejzer iz Bornmauta za koga "Čerisi" traže oko 35 miliona evra, a Zaha i verovatno Zijeh su van platnog domašaja kluba. Još se pominje desni bek Menije, ali Belgijanac izgleda nema nameru da ode iz PSŽ, pa kada ovako pogledate, Arsenal teško može ozbiljnije da se pojača.

Druga bi verovatno situacija bila da prodaju Obamejanga ili Lakazeta, ali je Emeri rekao da obojica ostaju i da su oni ključ tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Monday, 17.06.2019
02:51

Sada za Frejzera traze 35, a malopre citam tekst gde je on jeftinija opcija od karaska koji je 30 miliona. Zijeh ima klauzulu 25 miliona, nema veliku platu u ajaksu za danasnje standarde i van platnog spiska je? Previse je amaterski napisano ovo

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 16.06.2019
12:48

Kolko kronke ispumpava pare iz kluba samo na tv su dobili dublo vise a gde su tek ulaznice koje su im medju najskupljim u evropi pa pare za finale lige evrope, pa turneje, pa sponzori i on samo odobri 50 miliona, koja bruka upropasti klub