Šta se kuva na "Gudisonu"? Stiže štoper, spremaju se još dva potpisa!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.03.2020.
21:12
Izvor: Sportske.net

Uprava Evertona se bacila na posao.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Dolaskom Karla Anćelotija ekipa Evertona je zaista procvetala, a to se posebno može reći za napadača Dominika Kalvert-Luina, koji je najbolji strelac u Premijer ligi od dolaska iskusnog Italijana na klupu tima sa "Gudisona" sa osam pogodaka.

Prema informacijama iz Engleske, uprava kluba je spremila i novi ugovor za sjajnog napadača, koji bi, ako ovako nastavi, mogao i da se nađe u selekciji Gereta Sautgejta na kontinentalnoj smotri ovog leta.

Očekuje se da Kalvert-Luin stavi paraf na ugovor sa klubom do leta 2025. godine.

Anćeloti je najavio da bi još jedan igrač mogao da produži saradnju sa "Karamelama", u pitanju je iskusni Lejton Bejns, koji je u poslednje vreme dobio priliku kod Karleta i zaigrao je zaista dobro.

Već se kuju planovi u klubu iz Liverpula i za narednu sezonu, a prvo Anćelotijevo pojačanje u Evertonu bi po svemu sudeći mogao da bude defanzivac.

Naime, kako prenose mediji sa Ostrva, Everton je u pregovorima sa Lilom oko angažovanja defanzivac Gabrijela.

Gabrijel Lil
Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Ovaj 22-godišnji fudbaler je među "Dogama" od 2017. godine, bio je jedno vreme i na pozajmici u zagrebačkom Dinamu, ove sezone je standardan u dresu tima sa "Pjer Moroja" i svojim odličnim igrama je skrenuo pažnju velikog broja klubova.

Lil ga je svojevremeno doveo za negde oko dva miliona evra, sada bi mogli da ga prodaju za 30-40 miliona.

Everton je dakle zagrizao, dve strane su već u pregovorima, videćemo da li će se možda dogovoriti i pre početka prelaznog roka, kao što je Čelsi uradio sa Ajaksom i Hakimom Zijehom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke