Šta radi Simeone, kupio još jednog strašnog igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.08.2019.
12:03
Izvor: Sportske.net

Atletiko iz Madrida ima neverovatan prelazni rok!

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Dok ovo budete čitali, pregovori su pri kraju, Atletiko iz Madrida će dovesti još jednog sjajnog igrača.

Španski izvori tvrde da je posao blizu kraja, reprezentativac Rodrigo će u Madrid.

Sjajni igrač Valensije je na pragu Atletika koji bi trebalo da izdvoji 60 miliona za njega i tako zaokruži neverovatan prelazni rok u kome su promenili više od pola tima.

Podsetimo posle prodaja Grizmana, Rodrija, Ernandeza, Vijeta i Želsona Martinsa, i slobodnih transfera Godina, Filipe Luisa, Huan Frana, Atletiko je zaradio oko 300 miliona evra i oslobodio se nekoliko jakih ugovora iskusnih fudbalera.

Usledio je neverovatan prelazni rok, stigli su Kieran Tripije, Hermozo, Felipe, Žoao Feliks, Renan Lodi, Ljorente iz Reala, slobodni Ektor Erera i naš Šaponjić, potrošeno je oko 270 miliona evra.

Ali, nije kraj, želeli su Džejmsa Rodrigeza, Real ga nije pustio, pa je Atletiko dogovorio transfer Rodriga Morena iz Valensije.

Španski reprezentativac je bio meta Napolija i Barselone, želeo ga je Valverde, ali su drugi igrači poput Grizmana imali prioritet.

Žorge Mendeš je izdejstvovao transfer, Rodrigo je osvojio kup sa Valensijom, inače je Brazilac, ali ima španski pasoš, kao klinac je stigao u Real, pre deset godina. Igrao je za Benfiku, Real se odrekao klauzule o mogućnosti otkupa, kada je doveo Koentraoa u klub, bio je na pozajmici u Boltonu, u Valensiji je u poslednjih pet godina. Za "Slepe miševe" je postigao 51 gol u blizu 200 nastupa, koštao ih je trideset miliona, sada će uzeti duplo za njega.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Tuesday, 13.08.2019
21:49

Mnogo bolji tim nego prosle godine!

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 13.08.2019
17:21

Atletiko je bas resio da se pojaca sa Realovim igracima u poslednje vrijeme.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 13.08.2019
15:22

Ne razumem bas ovo. Morata 50m, Kosta, 60, Rodrigo 60, Feliks 120. Imaju 4 preskupa napadaca dakle dvojica uvek na klupi.

avatar
Le Tissier
Tuesday, 13.08.2019
12:29

Da znate da je strasno pojacanje, odlican igrac. Nisam ispratio da je Martins otisao, steta bio je bas dobar u Sportingu mislio sam da ce vise da pokaze.