Šta povreda Kjelinija znači za prelazni rok Juventusa? Ko drži ključ?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.08.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

U Juventusu sada moraju da potpuno da promene strategiju.

ELISABETTA BARACCHI
ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Juventus je u šoku pred večerašnji meč protiv Napolija, neće biti Sarija na klupi, a povreda kapitena Kjelinija ostavila je gorak ukus. On ide na operaciju, čeka ga oporavak, u najboljem slučaju na teren će se vratiti za šest meseci.

Drugim rečima, izgubljen je za veći deo takmičarske godine, a njegova povreda će itekako uticati na prelazni rok Juventusa.

Odmah je sa pijace povučen Rugani, on je sada četvrti štoper, De Liht i Bonući, uz odličnog Demirala čine bedem ispred Šćešnjojg.

Dakle, nema prodaje Ruganija, a u klubu do kraja prelaznog roka očekuju da eventualno ode Mandžukić i Matuidi, mada njih dvojica ne žele da napuste klub.

Pojačanje bi jedino moglo da zavisi od prodaje Dibale. Naime, ako Argentinac ode u PSŽ, Juve će probati da dovede Eriksena, a što se Ikardija tiče, nema nikakve šanse da menjaju Dibalu, niti da plate 70 miliona evra za Argentinca.

Ne treba očekivati velike stvari, problem je višak igrača, Sari danas neće odustati od onoga što smo videli u Parmi, dakle Daglas Košta i Ronaldo po bokovima, i Iguain pre Dibale.

De Šiljo će zadržati mesto kraj desne aut linije, a od početka bi mogao da zaigra Rabio, umesto Matuidija, zajedno sa Pjanićem i Kedirom.

Derbi između Juventusa i Napolija počinje u 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 01.09.2019
09:12

De Liht ima kvalitet nesporan ali je potrebno vrijeme da se uklopi u novi tim kao i ligu. Nema sumnje da ce biti vrhunsko pojačanje. Tek 19 godina..

avatar
Z
Saturday, 31.08.2019
14:09

Ako Juve ima nesto...to su stoperi. Povreda Kejlinija je veliki hendikep ali su bar na roj poziciji popunjeni

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 31.08.2019
12:37

Liga sampiona ostaje samo san, de ligt kakav god da je talenat nije ni do kolena kjeliniju, ni u igrackom, liderskom i bilo kom drugom smislu. Ovaj juventus je evidentno daleko slabiji nego od juventusa iz kardifa, plus daleko lossiji trener na klupi, nek budu srecni ako odbrane skudeto

avatar
ForzaJuve
Saturday, 31.08.2019
15:16

Hahahaha pa tebe više ima na vestima o Juventusu, nego o tvom Mančesteru.
Ne brini ti za naš skudeto, brini za vašu Ligu Evrope i da li ćete ove sezone da se kvalifikujete za istu

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 31.08.2019
16:26
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 31.08.2019
11:35

Nema nikakve sanse da Inter pusti Ikardija ispod 80 milona evra, ili dobije u zamenu za Ikardija Dibalu, hvala prijatno opustite se kao kod zubara :D

avatar
Marchisio8
Saturday, 31.08.2019
13:17

Зар ниси ти написао да је Дибала за оног вашег пајаца готова ствар? Човјек ће на крају бесплатно доћи у Јуве,изиграли вас као малу ђецу.

avatar
Marchisio8
Sunday, 01.09.2019
15:58

Значо,није више активан Дибала,сад је Кавани? Па добро гиле,вјерујеш ли ти у све то што пишеш? 😂😂😂 Срећа што прије регистрације нема неки IQ тест да се полаже,гарант не би имао ти ниђе профил. Овако,уживај...

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 31.08.2019
16:55

Izradil kao malu decu ? pa u tu pricu moze samo dete da poveruje, kako covek da ti shavti komentar ? jedino kao decakku od maximalno 15 godina, izradili su sami sebe kad su uzeli iguainu Devetku, koju su hteli da daju Ikardiju kojeg nisu ni kupili, opustit se kako kod zubara, Ikardi ce PSZ u januaru kao zamena za Kavanija koj ide u MLS ligu na kraju sezone, njegova zamena ce biti Ikardi vec u januaru, Inter ce uzeti svoje pare sigurno, poslace Marota cestitke kad ga bude prodao u januaru

avatar
Amalainter
Saturday, 31.08.2019
11:31

Bas su promenuli potpuno strategiju.. 😂 😂