Šta Pogba mora da saopšti Murinju?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.09.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Stvari su vrlo jasne i menadžer Junajteda je bio veoma određen...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ako Pol Pogba želi da ode iz Junajteda, mora to da saopšti treneru.

Kako je juče rekao Žoze Murinjo odgovarajući na salvu pitanju o navodnoj želji Pogbe da napusti klub njemu niko nije rekao o nameri Francuza.

"Stvar je jasna, ako Pogba nije rekao, a viđam ga svakodnevno ništa o tome, ja mislim da želi da ostane", rekao je Portugalac.

"Takođe, svi pišete o Rajolinoj nameri da ga odvede, ali ja nisam to još video da je agent izjavio. Naravno da ne mogu da znam šta se dešava iza kulisa, ali generalno, tek ako bi neko od njih dvojice izašao sa tih zahtevom, lopta će biti u dvorištu kluba", dodao je menadžer Junajteda.

Ipak, mediji ne odustaju, navodno Pogba želi da ode već u januaru u Juventus ili Barselonu, ali Rajola veruje da do leta to nije moguće. Juve nudi i Dibalu kao deo dogovora, sa druge strane, iz Italije prilično pouzdani izvori tvrde da je Francuz jedina meta Juventusa i da će svi napori kluba biti usmereni na to da on ponovo obuče dres italijanskog šampiona.

Barselona prati razvoj događaja, ali i oni će morati da oslobode mesto za Pogbu, mada ne žele baš rado da posluju sa Rajolom.

Bilo kako bilo, Pogba sam dvosmislenim izjavama doliva ulje na vatru, pa je i navijačima dosta, nemali broj njih smatra da ga treba prodati.

Pogba će večeras biti u timu, Junajted čeka teško gostovanje protiv "Stršljenova" u Votfordu, domaćin je perfektan na startu sezone, ima četiri pobede i sigurno da će Murinjov tim biti na velikim iskušenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Big Bastard
Saturday, 15.09.2018
14:18

Juve nudi Dybalu u rujnu, 4 mjeseca prije prijelaznog roka?! Možeš si misliti...

avatar
Real-an je opet tu!!
Saturday, 15.09.2018
11:20

Dodji ti sinko u real za 5o milki, da vidimo mozes li vratiti formu.