Šta čeka Lamps? Na stolu 170 miliona, ovo je odluka?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.01.2020.
09:57
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija zna šta mu je potrebno, problem su opcije na tržištu. U najboljem slučaju dva nova igrača...

FACUNDO ARRIZABALAGA
FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Navijači Čelsija su ustreptali, klub je ponovo poražen, loša forma se nastavlja, nisu iskoristili poraze Junajteda i mršave rezultate Totenhema da stvore prednost na četvrtom mestu. Vesti se smenjuju iz časa u čas, Frenk Lampard je najavio pojačanja, ali od toga za sada nema ništa.

Poslednje što se jutros čulo je da je Čelsi blizu da završi posao oko Dembelea iz Liona, odnosno da će Žan-Mišel Ola popustiti i prihvatiti 40 miliona plus Žirua, ali su Francuzi demantovali da je dogovor blizu.

Izostanak Bena Čilvela za vikend iz tima Lestera je pogrejao nadu "Plavaca", da se nešto dešava i da je odlični bek blizu dolaska u London. Ali, možda ne završi na "Stamford Bridžu", sada se pominje i Totenhem koji bi uz novac poslao i Rouza. Osim Čilvela pominje se i bek Portoa Aleks Teleš, ali i on je skup oko 60 miliona evra.

Lamps je opet upozorio klub da ne mogu da zavise od 22-godišnjeg Ejbrahama u napadu i da je potreban iskusniji napadač. Dembele ima više iskustva, ali ako ne uspeju da se dogovore sa Lionom, ostaje eventualno Timo Verner, ili možda Kavani, mada ne žele tako stare igrače.

I na krajum, nema baš puno opcija za odbranu, tačnije ni potrebe, Kristensen je trenirao bolje, Ridiger se oporavi, Zuma i Tomori se nametnuli u odsustvu alternativa tokom jeseni. Bilo je planirano da eventualno odlaskom Danca, klub snage ustremi na dovođenje sjajnog Danka iz Brajtona, ali od toga nema ništa.

Stiče se utisak da će u najboljem slučaju, Lampard dovesti dva nova igrača, levog beka i napadača, ali da je napadač prioritet i da će najveći deo novca biti uložen u nekoga ko garantuje golove.

Ko će to biti videćemo, tek, Lampard ima oko 170 miliona evra da potroši, izgleda da je rešio da većinu novca ostavi za leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Tuesday, 21.01.2020
08:25

Teleš ima izlaznu klauzulu u iznosu od 40 miliona €, ugovor mu ističe za godinu i po i odbija da potpiše novi tako da ne vidim zašto bi koštao 60 miliona kako vi navodite!? Čelsi na levom beku ima Alonsa i Emersona tako da dok jedan od njih ne ode ne vidim razlog da se dovodi treći levi bek pogotovo što i Aspilikueta može kvalitetno odigrati tu poziciju. Lajpcig se bori za titulu tako da sigurno neće prodati Vernera, a Lion neće pustiti Dembelea ispod 50 miliona evra. Možda bi prihvatili da se uključi dolazak Žirua transfer međutim on ima dogovor sa Interom...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 20.01.2020
21:03

Bolje da nikog ne dovode nego nesto navrat na nos.

avatar
Dr.Ogba
Monday, 20.01.2020
20:25

Kupite bre tog stopera i napadaca ostalo na leto..

avatar
BojanMC
Monday, 20.01.2020
19:46

Problem je što za isti novac svako bi pre igrao u Liverpulu, dajem primer...

avatar
deki trbic
Monday, 20.01.2020
16:42

Treba nam Dembele iz Liona, drugo treba nam bolji rezervni golman ili prvi golman, kako god...levog beka imamo, mislim da je tu najveci problem neiskustvo

avatar
Oldboy
Monday, 20.01.2020
14:42

Jel beše Manciniju Teles nije valjao, pa ga ovaj prodao za tipa 3 mil?

avatar
Opet Anonymous
Monday, 20.01.2020
13:12

Mozda stigne jedan igrac u ovom prelaznom roku i na ljeto su utrosi oko 100mil na pojacanaj...

avatar
LFC*19
Monday, 20.01.2020
11:51

Ja sam mislio kad dodje 1.januar da će Chelsea pometnju napraviti... :) Ajde dako se potroše tih 170 milki

avatar
Stabber
Monday, 20.01.2020
11:29

Nama treba Sanco i Verner. Abraham nije kalibar kao sto nije Odoi. Prenapucani su kao neki vanserijski talenti.