Srbin napustio Bajern i odmah našao novi klub

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.05.2018.
16:24
Izvor: Sportske.net

Miloš Pantović je iskoristio činjenicu da mu ističe ugovor i potpisao je za drugi klub.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Fudbaler koji je bio povremeno i član mlade reprezentacije Srbije, Miloš Pantović, prošao je mlađe kategorije Bajerna, debitovao čak i kod Pepa Gvardiole, ali na kraju nije dobio pravu šansu.

Anćeloti ga je vodio i na pripreme sa prvim timom, moglo se desiti da Srbin dobije i bitniju ulogu u Bajernu, ali je odluka donešena i Pantović neće nastaviti karijeru u Bajernu.

Ostaće u Nemačkoj, Bohum će biti njegov naredni klub.

Ugovor je potpisan do 2021. godine sa ovim nemačkim drugoligašem, danas je predstavljen u novom klubu, a predsednik Bohuma Sebastijan Šindcilorc je izjavio da se radi o velikom napadačkom potencijalu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.05.2018
17:14

Who is Pantovic ?

avatar
Al(a)din
Monday, 14.05.2018
17:10

Bayernovi prijatelji. Idemo Pantovicu napred i Bohum da vidimo u BL konacno

avatar
Miloš1976
Monday, 14.05.2018
16:57

E Ivice, diletantnu jedan..

avatar
Mangus
Monday, 14.05.2018
16:47

S obzirom da ima 21 godinu, nije bas da ima mnogo vremena da gradi karijeru. Ali, bitno je sad da igra. Cudi me da nije mogao makar neki mali klub u prvoj ligi da nadje, francuska, nemacka, spanija...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 14.05.2018
18:52

Tesko je druze licno znam te momke iz Bajern amatera jer zivim u Minhenu. Njega, Crnickog, Dorsa, Fridela, Benke... Oni su imali u mladosti puno bolji ponuda tj pre par sezona. Problem je bio sto ih Bajern nije pustao jer su hteli minimalno pola miliona evra za decu prakticno. Jedino igraci su otisli a koji su slabija klasa iz Bajerna amatera tipa Dzulijan Grin. To je duplo losij kvalitet od navedeni ali je imao dobrog menadzera koji dao lovu klubu da odigra predsezonske utakmice u Nemackoj sa prvim timom da bi ga neko kupio. Tako je Anceloti protiv nekih petoligasa u Hanoveru mislim izveo najjaci tim i u spic stavio Grina koji je dao nakon toga hettrik i odma je to vidio Stuttgart koji je platio 200000€. Nakon sto su vidili sta su dobili u dve-tri utakmice kasnije odma ga se otarasio Stutgart i dao ga Firtu i ako nisu imali igraca na toj poziciji. To su samo jedni od primera a mnogo ih znam iz Bajerna. Zato ih ja licno ne volim.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 14.05.2018
20:12

Ove godine nisam pratio Cvajtu, ali prosle je bila super, stvarno su bili dobri mecevi, dosta sam gledao uzivo ovih sto pocinju u 13:30. Pametan mu je ovo potez ako je kvalitetan lakse je da se dokazes tu u Nemackoj ipak ne mora da se adaptira toliko na stil fudbala.