Srbin i Hrvat na vrhu liste želja Hamburga

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.07.2016.
15:15
Izvor: Sportske.net

Nemački 'Bild' u današnjem izdanju otkriva ciljeve transfer politike HSV-a ovog leta po kojoj postoji mogućnost formiranja ex-Yu kolonije.

Beta/AP Photo/Joerg Sarbach
Beta/AP Photo/Joerg Sarbach

Povezane vesti

Pošto su propali pokušaji da se angažuje francuski dvojac - Musa Sisoko iz Njukalsa i Žorž Kevin N'Kudu iz marseljskog Olimpika, koji će po svoj prilici pojačati Totenhem, 'Dino' se dao u potragu za alternativnim rešenjima.

Nekoliko igrača se nalazi u fokusu jedinog nemačkog kluba koji nikada nije ispao iz Bundeslige, a među njima su reprezentativac Srbije Filip Kostić i talentovani Hrvat Alen Halilović.

Pošto će se Štutgat naredne sezone takmičiti u Cvajti Kostić ne želi da ostane, ali 'Švabe' neće da čuju da ga puste za manje od 15 miliona evra. Pregovori teško idu, Hamburgova ponuda od 12 miliona je odbijena, a epilog je neizvestan.

Za Halilovića ponovo neće biti mesta u Barseloni, a Hamburg se nada da će ovog leta imati više sreće nego lane, kada je izgubio duel od Sportigna iz Hihona. Naravno, reč je o pozajmici.

HSV će probati da dovede u svoje redove Nigerijca iz Genka Vilfrida Ndidija. Ovaj 19-godišnjak igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi može da bude prekomandovan i na štopera. Želja 'Dionosaurusa' je i Matijas Ginter, defanzivac Borusije iz Dortmunda, ali to zvuči preambiciozno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola1990
Monday, 18.07.2016
15:37

Voleo bih da se ovo desi, ne znam za vas ali meni je HSV bio simpaticna ekipica u eri Van Der Varta. Ne mogu da ih gledam na 10-11 poziciji, a sto je jos gore ne pogadjaju se u kladionici :D

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 18.07.2016
15:22

Trio Iličević-Halilović-Kostić plus Lasoga u špicu bilo bi sjajno. Sa ovim igračima bi Hamburg mogao da napadne barem 5. mesto i direktan plasman u grupnoj fazi LE.