Srbin čeka "šut kartu" za Pipa!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.01.2019.
14:31
Izvor: Sportske.net

Filipo Inzagi je i dalje na klupi Bolonje, ali pregovori traju.

EPA/FRANCO LANNINO
EPA/FRANCO LANNINO

Povezane vesti

Loše iskustvo u Milanu, pa odlično u Veneciji gde ih je uveo u Seriju B, mnogo se očekivalo od Filipa Inzagija na klupi Bolonje.

Ali, Emilijani su u zoni ispadanja, imaju 13 bodova, jedan od najgorih napada u ligi, američki vlasnici su nezadovoljni, tim svakako vredi više.

Priča se da će uložiti u dodatna pojačanja, ali da bi Inzagi mogao da bude smenjen pre nastavka prvenstva. Pipo je izgubio od brata Simonea, ali još uvek nema odluke.

Za Bolonju su dva rešenja, jedno da vrate Donadonija koji je na platnom spisku posle smene, a drugo Siniša Mihajlović koji je već radio u klubu.

Mihajlović je rešenje kome naginju, poznato je da ume da razbudi ekipu, da je uvek sa manjim klubovima postizao dobre rezultate, a verovatno bi mu ponudili da ako izbori opstanak, automatski zaradi ugovor. Na drugoj strani Donadoni bi mogao da se vrati, ali stiče se utisak da on čeka smenu Gatuza i eventualni poziv kluba sa kojim je kao igrač osvojio sve, Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 02.01.2019
15:35

Koliko se ja secam, Pipo je bio dobar sa nasom Primaverom i to ga je i preporucilo za nasu klupu. Naravno, to ne da nije dovoljno nego nzm.