Sramno - Nije ni promovisan, ima klauzulu od 300 miliona, a već napušta Barsu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.09.2020.
21:45
Izvor: Sportske.net

Koliko je samo sramotna uprava Barselone...

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Naravno da niste čuli nikada za Mateusa Fernandesa i svakako da nije vest što je on već precrtan u Barsi, jer je u pitanju igrač koji je stigao iz Palmeirasa u kom se nije ni dokazao u prvom timu.

Hosep Marija Bartomeu je zimus sa kontroverznim Andijem Karijem, Barsinim skautom za Južnu Ameriku, sklopio još jedan u nizu sumnjivih poslova.

Barselona je platila Palmeirasu sedam miliona evra odmah u januaru, trebalo je još tri kroz bonuse, ali to se neće dogoditi jer Mateus Fernandes nije zglavno stigao ni da trenira sa katalonskim timom. Da sve bude još tragikomičnije, Barsa  je postavila otkupnu klauzulu na 300 miliona evra, a Brazilac je potpisao ugovor do 2025. godine! On je prethodno za prvi tim Palmeirasa, do svoje 22. godine odigrao tek 11 mečeva!

Fernandes je zimus momentalno prosleđen na pozajmicu u Valjadolid, ali je zbog navodnih problema sa papirima dobio dozvolu da zaigra tek posle nekoliko meseci.

U Valjadolidu je odigrao tek 166 minuta, od ovog leta je član Barselone, ali mu je posle nekoliko treninga Ronald Kuman poručio da ne računa na njega.

Da sve bude još smešnije, "režimski" Mundo Deportivo je tokom vikenda posvetio Brazilcu čak i svoju naslovnicu i veliki intervju uz naslov "Želim da ispišem istoriju sa Barsom".

On neće čak biti ni promovisan, a danas je Barsa samo saopštila da je doživeo povredu i da mora na pauzu.

O promociji i o tome da je ovo još jedan sramotan transfer Bartomeuove uprave, niko ni ne govori...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Tuesday, 15.09.2020
02:58

ne smeta vam Benzemina klauzula od 1.000.000.000? :'D

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 14.09.2020
22:45
avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
22:12

U fudbalu kao sto je u biznisu, posto je fudbal Biznis, tu nista nije sramno niti neposteno, taj mladi igrac je Barcin igrac i barca ima pravo da sa njim radi sta hoce mislim u sportskom smislu, znai barca ga je platila samo 7 miliona i ona ca za njega uvek da uzme te pare, i on ce biti na pozajmici kao sto je bio! Oko klauzule se moze razgovara, dali sa Bartomeom ili nekim novim predsenikom barce nema veze moze da se razgovara! Igraci se menjaju pogotovu kad su mladi, moze da se desi da taj decko bude odlican igrac za sledecu sezonu, zato ga je barca i vezala sa tom visokom klauzulom! To je danas normalno, samo nenormalni se cude sto se tako visoke klauzule postavljaju, barca je jednom pogresila oko Nejmarove klauzule bila je niska i PSZ je platio tu klauzulu, zato barca nece vise da rizikuje!

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 14.09.2020
22:09

Cirkus od kluba, svakim danom to pokazuju i dokazuju

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
22:27

Neko rece da je Barca naj bolji klub na svetu, sta mislis ti na to?