Spremaju se sjajne vesti za navijače Napolija, na vidiku dva velika pojačanja!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 25.07.2018.
15:51
Izvor: Sportske.net

Novi trener Napolija, Karlo Anćeloti želi da pojača tim, a sada ima priliku da dovede fantastičnog igrača.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Nije bilo mesta u timu prepunom zvezda kakav je PSŽ, pa je morao na pozajmicu. Ispostavilo se da je to odličan potez i da se Gonzalo Gedeš fantastično snašao u Valensiji.

Valensija je imala odličnu sezonu, tim prepun mladih igrača koji su uspeli da vrate ovaj tim u Ligu šampiona. Gedeš je definitivno jedan od najzaslužnijih za taj uspeh.

Naime, on je na 33 utakmice u ligi postigao 5 golova i asistirao 7 puta. Bio je vrlo uticajan na igru "Slepih miševa", a imao je i neke vrlo atraktivne poteze.

PSŽ želi da ga proda, ali ne za cenu ispod 40-50 miliona evra. Valensija bi želela još jednu pozajmicu, sa pravom otkupa na kraju te pozajmice, ali klub iz Pariza želi odmah da proda igrača.

Dvadesetjednogodišnji krilni napadač se pominje kao potencijalno pojačanje Napolija koji pokušava da pojača tim kako bi pripretio Juventusu u ligi.

Anceloti De Laurentis

Nakon što su prošle godine možda i nezasluženo ostali bez titule, Napoli je postavio Karla Anćelotija na mestu trenera, a ovaj ne krije oduševljenje prema mladom Portugalcu koji bi mogao da pređe u redove ovog italijanskog tima.

Pariski tim bi mogao da zaradi lepu svotu novca ukoliko prodaju Portugalca, jer su ga oni doveli 2017. godine iz Benfike za 30 miliona evra, a praktično on praktično nije igrao za francuski klub.

Takođe, Napoli bi uskoro mogao da dovede novog golmana, u pitanju je Giljermo Očoa iz Standarda. On je svima poznat sa ovogodišnjeg, kao i sa prethodnog Mundijala. Imao je zaista fantastične odbrane, i nikome nije jasno kako nikada nije zavrpio u nekom većem klubu!?

Huan Karlos Perez Giljermo Ocoa

Tridesettrogodišnji golman Meksika je nastupao za Ajačio, Malagu i Granadu. Možda je sad vreme da se oproba u klubu koji ima velike ciljeve.

Ono što predstavlja problem Laurentisu je to što su oni već doveli Karnezisa i Mereta nakon što je Pepe Reina otišao iz kluba, pa on ne želi da ima tri golmana sa relativno visokim platama u klubu. Problem je što se Meret teško povredio na prvom treningu u novom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 26.07.2018
00:08

Steta sto ManU nije doveo Gudesa iz Benfice kada je imao sansu a mogli bi ga i sada kada im je vec potrebno desno krilo po meni je bolja on opcija za tih 40-50mil nego Rebic

avatar
Rui Costa 10
Wednesday, 25.07.2018
18:54
avatar
Japanac
Wednesday, 25.07.2018
17:34

Kako to Napoli nezasluzeno ostao bez titule?

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 26.07.2018
08:04

Pa subjektivan osjecaj. Za mene su oni tekmu za titulu odigrali nekoliko kola pred kraj gdje ih je dobio Napoli, tako da je Juve bio pečen... Ali, nije mogao Napoli dobiti sve do kraja, što bi Juve iskorisistio. U svakom slučaju, nisu poslije tog derbija zavisili samo od sebe.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
16:48

Svaka cast za sesti pasus:-D Inace, ovakve igrace mi treba da vijamo k'o ludi, tri slepa misa, jure kao ludi...