Sportski direktor Intera u Londonu, završava četiri transfera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.11.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" se bacili u akciju.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, sportski direktor milanskog Intera Pjero Ausilio otputovao je u London, gde se sastao sa predstavnicima Totenhema i Čelsija oko transfera čak četvorice fudbalera.

Naime, Inter nišani igrače koji će na leto ostati bez ugovora, pa su tako pronašli čak tri potencijalna pojačanja u redovima Sparsa i jedno u redovima "Plavaca".

Nije tajna da je velika želja "Neroazura" sjajni Kristijan Eriksen, koji će već u januaru, prema Bosmanovom pravilu, moći da pregovara sa zainteresovanim stranama, kako mu ugovor sa "Pevcima" ističe na kraju sezone.

Nije samo Eriksen interesantan Interu, kako bi ekipa sa "Meace" u svojim redovima rado videla i Tobija Aldervejrelda, kao i Jana Vertongena.

Pomenuti trojac je navodno rešen da napusti klub po završetku sezone, što je Inter spreman da iskoristi.

Što se tiče razgovora koje je Ausilio obavio sa predstavnicima Čelsija, tiču se napadača Olivijea Žirua, koji je velika želja Antonija Kontea.

Trener Intera smatra da mu je neophodno jedno pojačanje u špicu napada, a izbor je pao na iskusnog francuskog reprezentativca.

Činjenica da je Ausilio već sada u Londonu i da je imao razgovore sa predstanicima klubova govori i da će "Neroazuri" najverovatnije već u januar pokušati da presele neke od četiri pomenuta igrača u svoje redove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Urossi
Sunday, 17.11.2019
20:25

Pa mi i sa polutimom se borimo za skudeto,sta ce tek biti ako ovi dodju,dominacija narednih deset godina.

avatar
LFC*19
Monday, 18.11.2019
09:15

Nemojte to sa polutimom (to je neka vrsta alibija).

avatar
Nenadd
Sunday, 17.11.2019
20:04

Bravo za Inter, da vise se neko ozbiljno pojaca u Italiji a ne da se oni cigani iz Torina puvaju protiv razorenih klubova

avatar
No rules
Sunday, 17.11.2019
17:44

Eriksena ce traziti svi 'bogatasi". Malo lakse sa Aldervildom i Vertongenom. Ziru nam nije potreban, glasam onako navijacki za Murijela iz Atalante, ali ko me pita..

avatar
Oldboy
Sunday, 17.11.2019
20:26

Ali ce kod nas gotovo sigurno igrati

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
16:48

Totenhem, Vest Hem, Interhem i Milanhem.