Sporting se pojačao iako je prelazni rok zatvoren!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.02.2017.
23:53
Izvor: Sportske.net

Lisabonski "Lavovi" su kupili igrača, uprkos činjenici da je transfer period u ovoj zemlji završen poslednjeg dana januara.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Uprava Sportinga odlučila je da aktivira opciju koju ima u dogovoru sa Sanderlendom i za stalno u svojim redovima ostavi urugvajskog defanzivca Sebastijana Koatesa.

Koates je pre godinu dana stigao u Lisabon na pozajmicu do kraja minule sezone, ali je zadovoljio upravu kluba te je njegov ostanak produžen na još jednu sezonu.

Ipak, u dogovoru engleske i portugalske ekipe stajala je i klauzula, po kojoj Sportinga za pet miliona evra u bilo kom trenutku može da otkupi čitav Koatesov ugovor.

To su u upravi portugalskog kluba i učinili, a Koates je sa Sportingom parafirao ugovor do 2022. godine, a njegova otpusna klauzula iznosi čitavih 45 miliona evra.

Ugovor sa klubom je produžio i talentovani Želson Martins, a i on je poput Koatesa parafirao saradnju sa "Lavovima" do 2022. godine, kao što smo i najavljivali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Friday, 03.02.2017
15:57

Martins je gotivan igrac sta je samo radio mom klubu.

avatar
Dario Hubner
Friday, 03.02.2017
01:06

Coveka pamtim po onim makazicama dok je igrao u Liverpulu.

avatar
Gorčilo
Friday, 03.02.2017
02:18

Jeste protiv QPR-a je to bilo u onoj košmarnoj sezoni 11/12 dok je tim vodio Dalgliš. Zaista je to bio predivan gol. Očekivao sam da će imati budućnost na Enfildu ali je suviše spor i mekan za PL. Pravi onaj staromodni defanzivac.

avatar
Gorčilo
Saturday, 04.02.2017
22:52

Jeste, ali je Dalgliš produžio agoniju. Verovao sam da će stabilizovati klub posle Beniteza i Hodžsona, ali i dalje smo tapkali u mesto. Imao je Dalgliš bisera kao što su Doni, Kerol, Dauning, onda forsiranje Kelija, Speringa, Reine. Jedino je sa Suarezom pogodio. Užasan period. Ni sada sa Klopom ne teku med i mleko ali se svetlo na kraju tunela nazire. Klop i uprava su osvežili trenersku i skautsku službu kluba. Nadam se da će kroz dve, tri godine dobri rezultati doći i da ćemo gledati jedan jak i stabilan Liverpul koji će se boriti za titulu u PL i da će redovno igrati utorkom i sredom u 20:45 LS. Pozdrav.

avatar
Dario Hubner
Friday, 03.02.2017
20:52

Da,ovo mu je maksimum verovatno.Po meni je gora sezona Liverpula bila sa Hodzsonom,2010/2011.