Sporting i Milan se dogovorili, ali on čeka poziv drugog kluba?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 12.08.2018.
20:39
Izvor: Sportske.net

Sporting pokušava da stane na noge nakon one katastrofe pre nekoliko meseci.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Portugalski velikan je ostao bez brojnih igrača, niko praktično nije hteo da ostane u klubu, a sada pokušavaju da stanu na noge i da dovedu neka pojačanja do kraja prelaznog roka.

Doveli su Sturara, uz male poteškoće, ali on će doći na pozajmicu, a sada pokušavaju da dovedu i napadača Milana na pozajmicu.

Milan je ostao bez Kalinića, bez Andrea Silve, a izgleda da će ostati i bez Karlosa Bake. Niko od njih trojice nije opravdao očekivanja, pa je logično što trener Milana ne računa na njih.

Milan i Sporting su se dogovorili oko pozajmice za Karlosa Baku, ali napadač će još malo sačekati u nadi da će stići poziv iz Viljareala, kluba u kome je Kolumbijac prošle sezone bio na pozajmici.

Uskoro će napuniti 32 godine, a nakon fantastičnih partija u Sevilji, nije opravdao očekivanja u Milanu, pa je prošle sezone bio na pozajmici u Viljarealu, gde je postigao 18 golova na 44 odigrane utakmice, definitivno mu više odgovara španska liga.

Da li će Viljareal reagovati i oteti Sportingu igrača, koji se praktično već dogovorio sa klubom oko pozajmice, kao i oko otkupa na kraju iste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke