Spisak postoji, ovih šest igrača moraju da odu iz Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.01.2019.
12:22
Izvor: Sportske.net

Navodno je klub prelomio, sledi revolucija, a na listi nije Garet Bejl...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Real ne zna ko će biti trener naredne sezone, ako je verovati izvorima iz Španije, Murinjo nije zainteresovan, a moguće je da ostane Solari i da izvrši revoluciju.

Poketino je takođe teška meta, a Juventus čini sve da zadrži Alegrija i on će odgovor dati u aprilu.

No, bez obzira na to, ovih šest igrača će sigurno napustiti Madrid.

Za neke nije iznenađenje, Navas je produžio ugovor, ali će biti prodat, oslobodiće se mesto za Lunjina, Ukrajinca koji je na pozajmici u Leganjesu.

Odlazi i Marselo, verovatno u Juventus, Brazilac će posle 12 godina napustiti "Los Blankose", već smo pisali da je zamena Žunior Firpo uz Reguljona koji je budućnost kluba.

Nema mesta ni za Valjeha koji nije opravdao očekivanja, Lukasa Vaskeza koji će izgubiti mesto posle pretpostavljenog dolaska par zvezda u napadu, a zanimljivo da će Real verovatno prodati i Sebaljosa. Asensio će ostati, kao i Modrić i Kazemiro, verovatno stiže još jedan vezista, pa bi momak koji je sada standardan mogao da ode.

I na kraju, Isko. Iako on čeka promenu trenera, i ne želi da ode, u klubu su prelomili prodaće ga za 100 miliona evra, da li Sitiju, ili menjati za Dibalu sa Juventusom, videćemo.

Tek, Andalužanin nema mesta u budućoj viziji Reala, delom i zbog Ramosa, ali i problema sa navijačima, kao i loše atmosfere koju stvara kada ne igra.

Što se Bejla tiče, pitanje je da li želi da ode, sa druge strane iz Reala su demantovali da bi pristali na 80 miliona evra, tražiće više nego što su ga platili, a nema baš puno zainteresovanih, tim pre što je plata Velšanina 15 miliona evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 29.01.2019
23:01

Svasta ovdje covjek procita :/

avatar
Brazilero11
Tuesday, 29.01.2019
19:00

Realu treba zamjena za Modrica, napadac i eventualno krilo ( mozda istrpjeti malo Vinicijusa i staviti Asensia po boku) . Lijevi bek ima Reguljon i Hernandez koji ce se vratiti sa pozajmice i to je to. Ako bi mijenjali Dibalu za Iska to bi bilo savrseno za njih.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 29.01.2019
15:01

Mislim da nema sanse da Sebaljos ode

avatar
GoHard
Tuesday, 29.01.2019
15:52

Ne znam sta pisu ali Sebaljos ce pre ostati nego bilo koji drugi veznjak, uz Modrica glavni igrac veznog reda ove sezone.

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 29.01.2019
14:59

Kad vec daju prostor Vinisijusu ove sezone, treba mu dati jos prostora, za godinu i po do dve ce to biti strasan igrac, Azar im ne treba. Bolje da resavaju desno krilo, gde bi im Dibala bio dobro resenje. Potreban im je napadac iza koga moze igrati Asensio i jos jedan veznjak koji je vise ofanzivniji jer im je Kazemiro mlad jos uvek i moze biti vodja. pored Karvahala i Varana, potreban je jos jedan stoper i levi bek za startnu postavu, jer Ramos gubi pravac i donosi mnogo problema ekipi. Uz jos par igraca za klupu, to bi za otprilike 2 godine bio strasan tim

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 29.01.2019
14:15

kad procitas text, vidis da je nedovrsen, lose preveden ili sta vec... nema veze s vezom... Kakav firpo i Real? Sebaljosa da prodaju? Pa nisu u njega ulozili 100 miliona pa sad pucaju, covek placen bagatelu za danasnje uslove... i na kraju kojom magijom da Solari ostane? lik je takticar nula... novinarstvo takodje velika NULA

avatar
GoHard
Tuesday, 29.01.2019
15:52

Sebaljos koji ove godine u veznom redu ima isto minuta koliko i Modric, vise od Krosa, Kazemira, Iska ce otici ali Isko ostaje da predvodi tim :D Firpo hahah, da svaki one season wonder dolazi da zameni kljucne igrace Real bi vec igrao u segundi. Cudi me sto su ti uopste objavili komentar

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 29.01.2019
20:12

ne znam ni ja kako su objavili iskreno ... ali realno svasta se pise. dokle ljudski masta sve dodje

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 29.01.2019
14:03

Prosto ne mogu da traze 80 miliona za Bejla jer ne vidim nikog u ovom trenutku da je tolika budala da plati i 50.

avatar
Misosesic
Tuesday, 29.01.2019
13:39

Zašto se toliko favorizuje taj Juventus nije mi jasno?Marselo neće iz Reala,Isko za Dibalu je fer trampa.