Spisak postoji, Junajtedova lista od sedam imena! Klub bi mogao da stopira transfere, pogađate zbog čega?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
10:58
Izvor: Sportske.net

Novca ima, ali je pitanje ko će ga potrošiti...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Nove informacije kada je u pitanju transfer politika Mančester Junajteda. Naime, postoji lista pojačanja, na njoj je sedam igrača, ali bi Ed Vudvord mogao da sačeka leto.

Novca ima, no, problem je što u klubu nisu sigurni u sudbinu Solskjera. Već sada povratak u Ligu šampiona izgleda kao nemoguća misija, pa je sasvim moguće da klub do kraja sezone izdrži sa ovim snagama, a onda sa novim trenerom krene u rekonstrukciju tima.

Ko je na listi?

Pre svih Džejdon Sančo, stara želja, "Đavoli" su spremni da plate 120 miliona za engleskog reprezentativca koji bi bio novo zaštitno lice tima, pod pretpostavkom da Pogba ude.

Uz njega, Džejms Medison iz Lestera je prioritet za sredinu terena, a klub i dalje ima na na umu Mandžukića i Džana iz Juventusa koji bi sigurno krenuli za Alegrijem.

Biće potreban još jedan mlađi napadača, kao ideja ostaje Musa Dembele, a opcije su nova senzacija Erling Haland, kao i Ričarlison iz Evertona.

Nema nagoveštaja da bi moglo da dođe promena u odbrani, pogotovo ako se oporavi Baji, pošto Napoli i dalje nema nameru da proda Kulibalija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Reds8c
Thursday, 07.11.2019
09:48

Ni jedan neče doči.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 07.11.2019
00:46

Sancho, Maddison, Mandzukic i Can ni slucajno, bolje i Halland ili Richarlison nego Dembele jer je preskup a prosjecan igrac. U odbrani su i vise nego ogromni problemi Maguire ipak nije taj vodja sto sam odmah znao. Young ne smije sledece sezone igrati LB,RB a po mogucnosti uopste. Treba dovesti novog LB jer Shaw je sklon povredama kao i Bailly pa i Dalot je u zadnje vrijeme. Na Jonesa se vise ne racuna a Smalling je vec otisao tako da fali igraca ozad. Mislim da je previse igraca otislo a prepalo doslo i to se vidi jos ako Pogba ode moraju se 2 vezna dovesti.

avatar
Wednesday, 06.11.2019
13:20

Ricarlison i Haland... Top!!!

avatar
mrancic
Wednesday, 06.11.2019
12:20

Ako ne smene Solskjera neće u LŠ ali u Čempionšip hoće.Čovek je slab trener i bez autoriteta a Junajtedu su potrebne primene u sredini (3) i u napadu (3).Samo trener kvaliteta Alergija posle probne sezone može ostaviti Rašforda na klupu i razmišljati šta sa Marsijalom.Problem je što 7 ili osam igrača se Pogbe vrede ukupno oko 100 mil. a treba mu bar 500.