Spisak postoji, budžet 170 miliona evra, ovo su Lampardove mete!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.12.2019.
12:55
Izvor: Sportske.net

Čelsi će nekoga kupiti na zimu, imaju dosta novca, prodali su Azara, nisu mogli da kupuju, sada kada je kazna skinuta, među navijačima zavladala euforija.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Naravno, velika radost navijača Čelsija nakon što je skinuta suspenzija za zabranu transfera.

Klub, zanimljivo, već ima određeni plan kada su u pitanju igrači, pošto nisu kupovali letos, a Roman Abramovič je ponovo zainteresovan nakon dobrih igara pod Frankom Lampardom, očekuje se da će Čelsi kupovati.

Politika kluba je da dovodi mlađe igrače, verovatno Vilijan neće produžiti ugovor, Žiru odlazi, a na meti je nekoliko engleskih fudbalera.

Džejdon Sančo ili Zaha su mete, ovaj prvi je skuplji, a što se odbrane tiče, Ben Čilvel iz Lestera je meta, njega hoće i Siti, ali je Čelsi u prednosti, ovaj fudbaler bi želeo da ima više prostora za igru.

Prema informacijama engleskih medija, Lamps će imati da potroši 150 miliona funti ove zime i narednog leta, ipak, verovatno će veći deo novca biti sačuvan za leto. Što se tiče odbrane, osim Čilvela nemaju nekih hitnih meta, osim eventualno povratka Nejtana Akea, mada Zuma i Tomori igraju odlično, a tu su Ridiger i Kristensen koji se oporavljaju od povreda.

Uz Čilvela za to mesto levog beka se pominje i Gaja iz Valensije kao alternativa, u veznom redu, kako rekosmo Vilijan i Pedro bi trebalo da odu, Zaha ili Sančo da pojačaju tim. Imaju Hadsona Odoija i Pulišića, pa neće previše pojačavati bokove.

U napadu je eksplodirao Tami Ejbraham, ali mu je potrebna konkurencija. Luka Jović je otpao letos zbog kazne kluba, završio u Realu, ali sad "Plavci" imaju druge mete.

Jedna je Musa Dembele napadač Liona, druga Kalum Vilson iz Bornmauta, neće biti jeftini, ali bi se idealno uklopili sa Ejbrahamom, Žiru odlazi, a i za Bačuaija nema mesta.

U svakom slučaju, Čelsiju je mnogo lakše, videćemo kako će rasporediti novac, ali pred klubom su mnogo svetliji dani nego letos kada je Lampard nasledio Sarija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 07.12.2019
15:41

Samo nek je mlado Lampard zna da svaki mlad doveden igrac ili ubacen iz akademije ako je dokazan da vrijedi duplo vise nego igrac preko 27 godina koji vrijedi mnogo miliona.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 07.12.2019
10:44

Sančo, misa, čilvel uz odlaske, dovoljno

avatar
Dr.Ogba
Friday, 06.12.2019
16:31

Jedan dobar stoper ,levi bek i napadac i to je to.

avatar
FC Chelsea
Friday, 06.12.2019
15:27

Cilvel i Sanco i to je to. Voleo bih koulibalija videti ali realno preskuo je i pitanje je dal bi napustio napoli,u svakom slucaju ne mogu svi,mozda cak i samo jedan od gore pomenute dvojice realno

avatar
Opet Anonymous
Friday, 06.12.2019
14:51

Chelsea i MU se interesuju za skoro sve iste igrace, vidi cemo ko ce na kraju izaci kao pobjednik.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 06.12.2019
14:44

Odbrana skripi samo tako, od svakoga mozemo vrlo lako da primimo dva gola. Treba iskoristiti buy back klauzulu i vratiti Akea za 40mil. To bi bila kradja, odlican igrac! Potreban je i Chilwell na levom beku, ali on ce tesko napustiti Lester u januaru. Ne znam da li se Sancho moze dovesti u januaru, ali on je preko potreban jer je Pedro ispusena mustikla, a Odoi i Vilijan nisu toliko efikasna krila. Jedan napadac bi nam takodje dobro legao. Bilo bi jako glupo ponoviti istu gresku i nagomilavati Drinkvotere, Zapakoste i ostale prosecne igrace. Najpametnije je dovesti 3, 4 igraca koji donose kvalitet na terenu. Nadam se da se promenila transfer politika u Celsiju, jer ovo je Lampardov tim i on najbolje zna koji su mu igraci potrebni, a ne Marina.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 06.12.2019
14:28

Nadam se da ce se klub ponovo otvoriti i potrositi pare dobijene na transferima. Moje zelje su Kulibali ili Romanjoli, Cilvel ako ide Alonso a krila David Neres i Sanco ili Zaha.

avatar
LFC*19
Friday, 06.12.2019
14:26

Nemoj Lampse Zahu, no Sanča, nemoj da razočaraš plavu armiju. Najjače je ovo kad se napiše Sančo ili Zaha, pa ono ili jedan ili drugi, a mi kao ne znamo što to znači :)

avatar
Mak-Juventino
Friday, 06.12.2019
14:05

Zuma igra odlicno ? Jedan stoper sada i mozda levi bek , krilni napadac i 9ka naredno leto

avatar
Dragojevic Andrija
Friday, 06.12.2019
14:00

NAJVISE SU SE MEDIJI OBRADOVALI OVOM CELSIJEVOM ,,OSLOBADJANJU,, OD KAZNE. SAD IMAJU SA PRAVOM DA PISU KOGA CE CELSI ,,SIGURNO,, KUPIT :''DDD