Spekulacije sve jače - Hese blizu Arsenala?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.11.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net

Hese Rodrigez bi mogao da napusti Real Madrid ove sezone.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Ako je verovati medijima u Španiji i Engleskoj, Hese Rodrigez bi mogao da napusti ekipu Real Madrida i da se ovog januara preseli u Arsenal.

Razloga da se naprave spekulacije ima mnogo.

Prvo, Arsenalu su potrebni fudbaleri jer Arsen Venger ima dosta problema sa povredama svojih igrača, posebno u napadačkom delu.

Drugo, Hese nije najzadovoljniji u Real Madridu, pitanje je kada će dobiti pravu šansu da pokaže sve svoje kvalitete.

Dakle, mogli bismo da gledamo sličnu situaciju kao sa Alvarom Moratom koji je prešao u Juventus i koji je, kao i Hese, dete Real Madrida.

Arsenal je spreman da ponudi 21 milion funti, ali bi Real u slučaju prihvatanja ponude sigurno želeo da ubaci i klauzulu po kojoj može kupiti ovog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 16.11.2015
19:31

Ako on dodje bicu zadovoljan...

avatar
Ilija Ikic
Monday, 16.11.2015
19:19

Uopste im nije potreban klasicni napadac osim kao rezerva za Zirua, koji daje golove. Osim toga oporavice se Velbek koji moze da igra I klasicnog napadaca. Potreban im je zadnji vezni jer Flamini I Atreta odlaze, pa je potrebna alternativa za Kokelana (Npr, Karvaljo). Najpotrebnije je da za sto vece pare prodaju Volkota I kupe jos jednog jakog odbrambenog igraca. Potreban je I jedna krilni napadac, mada Velbek moze da igra I to. To je potrebno ako treba da se juri rezultat I igra sa trojicom napred (Ziru, Sancez I Velbek). Naravno I jos jedan ofanzivni igrac za klupu koji bi menjao nekog od njih u slucaju povrede. Mozda Hese, a moze i neki bolji. nVenger trenutno ima cela dva tima u kojima je mozda jedna rupa Cembers.nNPR: 1. Belerin,Monreal, Koscelni, Mertezaker - Kokelan, Kazorla, Remzi-Sancez,Ozil,ŽirunNPR: 2. Debiši,Gibs, Čembers, Gabrijel - Flamini, Vilšir, Rosicki - Čemberlen, Velbek, VolkotnI još Areteta I Kembel pride. nKada odu oni koji treba da odu pojacanja treba da budu uglavnom na tim mestima I može po jedan reyervni centralni odbrambeni I 1 špic. nPriču o neophdnimpojačanjima sire oni koji ili ne znaju tim Arsenala ili ga podcenjuju.

avatar
gunner11
Monday, 16.11.2015
21:42

Stoper ne treba ,Gabriel je bolji od Mertezakera i polako ga salje na glupu ,a Volkota ne treba nikako da proda .Fali nam jedan krilni napadac ,jer i Velbek i Ox su skloni povredama

avatar
Ilija Ikic
Monday, 16.11.2015
22:33

Mislio sam na četvrtog štopera, umesto Čembersa, a Volkot je najveća prevara I ložnjava za engleskim fudbalerima koje tamošnja štampa izviče da su dobri dva-tri puta više nego što stvarno valjaju. Koliko zicera je omašio, koliko puta se lopta od nejga odbije k`o od drveta, koliko puta istrči pred golmana I ne uradi ništa,. U fazi kontranapada dolazi do izražaja brzina, ali kada treba da se napada, a tim koji se bori za vrh mora uvek da napada, on na zgusnutom prostoru ne može da razbije odbranu kao Sančez driblingom ili Žiru skokom. Kada je on odigrao dupli pas? Slab je u kolektivnoj igri ukoliko se ne svede na dugačku loptu prema njemu. Kada je odigrao dve-tri pete kao Vilšir i Žiru. NIKAD. Gledao sam svaku Arsenalovu utakmicu poslednjih 4-5 godina I pouzdano tvrdim da je njegov nivo Sautempton odakle je došao.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 16.11.2015
19:14

Nadam se da ce Ronaldo ostati jos 5-6 godina u Realu,jer tako cu biti siguran da ce Barsa jos dugo dominirati i osvajati trofeje.

avatar
Делија_момак
Monday, 16.11.2015
18:40

Ja мислим да су они на тој позицији прилично добро попуњени тако да им је потребнији класични нападач и још неко појачање у везном реду.

avatar
gunner11
Monday, 16.11.2015
18:28

On i Karavaljo da dodju u januaru i to je to .Bilo bi super kada bi dosao ,opasan je i mlad igrac

avatar
la_decima10
Monday, 16.11.2015
18:26

ne bi bilo dobro da jese napusti real...

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Tuesday, 17.11.2015
09:22

Pa za Real ne, za Arsenal vrlo da.