Spekulacije ne prestaju, četiri opcije za Luku Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
10:33
Izvor: Sportske.net

I pored toga što je dao gol navodno postoji problem koji je vezan za njegovu cenu i minute koje može da dobije...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Luka je konačno razbio maler, postigao je gol protiv Leganjesa, videćemo koliko će dobiti minuta u sutrašnjem duelu sa Betisom.

Problem je navodno u tome što u klubu smatraju da mu je potrebno da igra redovno, da bude starter kako bi brže napredovao. U Realu nema vremena za to, tim pre što je Benzema najbolji igrač ove sezone.

Zidan je pokušao sa 4-4-2, ali nije delovalo dobro. Teško je ipak verovati da bi Real poslao Luku na pozajmicu, mada se pominju tri kluba.

Za Bajern nije ništa novo, oni će se verovatno, iako demantuju osloboditi Milera, osim ako ne ode Niko Kovač, kao naslednik se pominje Poketino. Uz to, bila je aktuelna trampa za Levandovskog, što bi značiko dalje podmlađivanje tima, a Jović bi bio prvi špic.

Druga priča vezana je za Mančester Junajted. Njima treba napadač, Mandžukić je opcija, ali Solskjer hoće mladog igrača. Prema tim informacijama, Pogba bi mogao da se preseli u Madrid, ali "Đavoli" neće često povređenog Bejla, već Luku Jovića.

I na kraju Inter. Konte traži napadača, Lukaku ima problema sa leđima, raspored je težak, Inter će teško izdržati pogotovo što je pitanje kada će se vratiti Sančez. Italijani razmišljaju o pozajmici sa pravom otkupa, dobiće novac od Ikardija, a moguće je da će na kraju sezone morati da prodaju Lautara Martineza koji želi u Barselonu i to na poziv Mesija.

Ipak, sve ovo ostaje u senci Jovićeve želje da ostane i da se dokaže, ali ako ne bude dobijao priliku, u januaru će svakako biti aktuelizovana priča o njegovom odlasku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 01.11.2019
13:10

Od svih opcija jedina u kojoj bi Luka mogao da dobije mesto startera je Bajern ili jos boilje Dortmund.U Interu bi bio rezerva,u Junajtedu ne bi uspeo jer je liga teza.Njemu odgovara Nemacka i tu je kraj!Mada mi sve opcije nisu realne sto se trampe tice,Leva nece iz Bajerna,samim tim njima onda nije potreban napadac a mislim da Ole nije pikirao Luku da je to vise mediski spin.Tako da bi najbolje opcije bile BvB ili Inter ako ode Lautaro Martinez.

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
12:30

Koja je cetvrta opcija, ostanak?

avatar
JC\'90
Friday, 01.11.2019
12:21

U Dortmund. Jovic, Brahim Diaz, Kros i Valverde za Sanca. Svi zadovoljni.

avatar
Offside
Friday, 01.11.2019
13:12

Neverujem da bi Kros otisao u BvB a sumnjam i da bi ga Real pustio ukoliko ne bi doveli Eriksena ili Pogbu.Mada bi ovakav rasplet bio top i za nas i za BvB!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.11.2019
17:35

Smesna trampa...jedino bih diaza poslao na pozajmicu...ovu trojicu nikad

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 01.11.2019
11:40

Svaki put se slatko nasmejem kada pročitam ovo za trampu Leva-Jovic... 😂

avatar
GoHardV3
Friday, 01.11.2019
18:23

Ne bi trejdovao Mariana za dedu u nemackoj koji od 4 gola Realu i to u Dordmundu nije pokazao nista u LS, biva najgori igrac protiv Reala svaku utakmicu, kome treba igrac koji vise od1 gola daje samo nemackim mnizeligasa :D

avatar
GoHardV3
Saturday, 02.11.2019
20:07

Hahahhaha igra u bajernu samo zato sto je poljak, Real je posprdavao bajern 10 godina unazad i bilo bi me sramota da kazem ista, mali Asensio sprda onog boatenga zao mi ga je :( Ili onaj klizeci raskorak protiv Mesija, nemacki klubovi se ne mogu meriti sa Osasunom, kraj price :D

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 02.11.2019
00:53

Malo pažljivije biraj reci koje koristiš kada govoriš o najboljem napadaču na svetu. Ok je da nekog ne volis, ali ne možeš biti toliko nerealan... Covek je medju najboljim strelcima u istoriji LŠ, a ti kažeš da ga nema nigde. Dao je skoro isti broj golova kao trio Mane Salah Firmino ove sezone, a ti ga kritikujes. Ako su Dortmund, Barsa, Arsenal, ,Totenhem... nizeligasi, onda ok. Ali pazi, sada ima Var u LŠ i teško da će Real dalje od 1/8 finala - tako da nažalost nećeš biti u situaciji da gledaš kako Leva daje 4 komada Realu. Real je sam zahvaljujući sudijama pobedio Bajern u prethodnim duelima. Ono je bilo sramno.