Spas za "Rosonere", stiže novac iz Katara?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 04.07.2019.
15:46
Izvor: Sportske.net

Velikani sa "Čizme" već par sezona imaju ogromne finansijske poteškoće.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Milanezi ne stoje dobro sa ekonomijom, zbog koje su već morali da povuku svoje učešće iz Lige Evrope. Milan je prvo bio preuzet od strane kineskih investitora, koji su svojim poslovanjem doneli samo još više problema klubu sa "San Sira". Onda je došla Eliot grupa koji su počeli da konsoliduju gubitke Milana, ali za želje navijača ne dovoljno brzo.

Ranije se pominjalo da bi katarska grupa koju predstavlja Naser Al-Kelaifi, koji je takođe i čelnik PSŽ, mogao da preuzme Romu, ali se od toga odustalo i skrenula pažnja ka Milanu.

Naravno da bi u ovakvom obrtu događaja, neko drugi predstavljao interese katarske grupe kako ne bi došlo do sukoba interesa.

Za sada Eliot grupa demantuje ovakve natpise, ali se po italijanskim izvorima plasiraju informacije da je već dogovoren sastanak dve grupacije koji će za temu imati preuzimanje italijanskog velikana.

Al Kelaifi

Ostaje da se vidi da li ima nešto od ovoga, i da li će ovo značiti kraj pregovora Katarćana oko preuzimanja Lids Junajteda u Čempionšipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 05.07.2019
08:01

mislite ne stoje dobro sa finansijama....

avatar
deki trbic
Thursday, 04.07.2019
17:18

pa bolje njih nego romu koja nece nista uraditi...mada sam ipak misljenja da uzmu neki tim iz PL, mozda CELZI ako ROMAN odluci da ode iz kluba posle mnogo godina..

avatar
rossonero_t
Thursday, 04.07.2019
16:41

Dokle vise covece

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 05.07.2019
09:55
avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 04.07.2019
16:36

Katarcani i Singapurcani:-D Demantovano je vec ovo, a Eliot nije preuzeo klub da bi ga tek tako prodao, oni zele da se ovajde jer su bacili pojas za spasavanje u poslednjem trenutku tako da ce (pre)prodaja ici sporo osim ako neko njegovom fondu odmah ne ponudi neku spektakularnu cenu u sta cisto sumnjam...

avatar
BojanMC
Thursday, 04.07.2019
15:52

Ako je neko zasluzio bogatog vlasnika, ako je neko zaduzio ceo fudbalski svet, ako je neko ulepsao i oplemenio mnoge zivote to je sedmostruki sampion evrope Ac Milan.
Ipak ne vredi se nadati, jer ce bogatim Arapima biti mnogo lakse, brze , jeftinije, bolje i isplativije da preuzmu neki osrednji klub iz engleske.

avatar
S_ilence
Thursday, 04.07.2019
15:50

Katarćana? Haha, jel se tako stvarno kaze? Mislim, ja sam Leskovcanin, ama bas nikako nemam pravo da bilo kome bilo sta zamerim oko govora, i ne zameram. Stavise vrlo mi je simpaticno. Samo me zanima da znam za sebe, jel se stvarno tako kaze?

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 04.07.2019
16:36