Sparsi u frci zbog Kejna, stiže pojačanje iz Primere?

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.01.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac ekipe iz Severnog Londona se povredio, zamena mu dolazi iz Španije.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Hari Kejn je doživeo povredu, očekuje se da na terenu bude tek krajem februara, što je veliki peh za ekipu Totenhema.

Jedini napadač kojeg Poketino sada ima na raspolaganju je Fernando Ljorente, kako je trenutno sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskom kupu Son Hjong-Min.

"Pevcima" predstoji nekoliko bitnih mečeva u borbi za top 4 u Premijer ligi, dok ih u Ligi šampiona očekuje duel sa Borusijom Dortmund, prvi meč je zakazan za 13. februar i sva je prilika da će ga Kejn propustiti.

Tako su izgleda u Severnom Londonu rešili da se do kraja januarskog prelaznog roka pojačaju, a prva meta je prema pisanju španskih medija napadač Betisa Antonio Sanabrija.

Paragvajski internacionalac je postigao pet golova u Primeri ove sezone, ali je upisao tek sedam startova, tek u poslednje vreme je podigao formu i počeo da igra standardnije.

U Betis je stigao 2016. godine za 7,5 miliona evra iz Rome, ima otpusnu klauzulu od 30 miliona evra, ali "Vučica" navodno i dalje polaže 50% prava na njegove usluge.

Tako bi i Rimljani mogli dobro da zarade, a čini se da Sparsi, koji su u finansijskom škripcu zbog izgradnje stadiona, mogu da priušte pomenutu svotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke