Sparsi spremili novac za defanzivca, šta to znači za Junajted?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.06.2018.
23:09
Izvor: Sportske.net

Prvo pojačanje Totenhema moglo bi da stvori domino efekat.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenosi portugalski "Rekord", Totenhem Sparsi su spremili 30 miliona evra za usluge levog beka Benfike Aleksa Grimalda.

Španac koji je u Lisabon stigao iz Barselone je odličnim igrama skrenuo pažnju velikog broja klubova, zimus je bio na pragu prelaska u Napoli, ali je ostao u portugalskoj prestonici.

Sada bi mogao da ostvari transfer u redove Totenhem Sparsa, a "Orlovi" bi ostvarili ogroman profit, kako su ga svojevremeno angažovali za nešto više od dva miliona evra.

Grimaldo je u dresu Benfike upisao 63 nastupa, postigao je dva gola i upisao devet asistencija, osvojio je dve titule u Portugaliji, kao i po jedan kup, Liga kup i Super kup za vreme provedeno na "Lužu".

Ima samo 22 godine, jasno je da je pred njim lepa budućnost, a deo nje bi voleli da budu i londonski "Pevci".

Grimaldo

U tom slučaju bi Totenhem morao da se odrekne jednog levog beka, postavlja se samo pitanje da li će pustiti engleskog reprezentativca Denija Rouza ili velškog, Bena Dejvisa.

Čini se da bi Rouz mogao da dobije šut kartu, sklon je povredama, a navodno je imao i određene nesuglasice sa Poketinom, te bi u slučaju da dođe Grimaldo najverovatnije promenio boje.

Poznato je da je za njegove usluge zainteresovan i Mančester junajted, Murinjo još nije rešio pitanje levog beka, angažovao je vezistu Freda i desnog beka Dalota, mada Portugalac može da igra i levo.

Ipak, nema sumnje da će Murinjo pokušati da dovede i jednu proverenu poziciju za mesto uz levu aut liniju, a to bi mogao da bude baš Rouz, koji je nesumnjivo daleko jeftiniji od prve želje Portugalca, Aleksa Sandra iz Juventusa.

Blind je već na izlaznim vratima Junajteda, a u slučaju da stigne i Rouz, verovatno bi novi klub morao da potraži i Luk Šo.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 11.06.2018
00:09

Ovaj je Napoli trebao pojacati u zimskom prelaznom roku ali iz nepoznatih razloga nije

avatar
Маркус19
Sunday, 10.06.2018
23:37

Дејвис је бољи бек,али сад... Роуз никако! Алекс Сандро људи!

avatar
NikkiCFC
Monday, 11.06.2018
11:35

Zeznucete se ako uzmete Rouza. Propao je skroz, uskoro puni 28. Bolje So.

avatar
Маркус19
Monday, 11.06.2018
21:23

Ја сам мислио да може да буде добар као пре повреде. Али када сам видео једну утакмицу коју је почео у ПЛ,био је распад. И још 60 милиона. Нека дају и 70 за Дејвиса,ако хоће бека Тотенхема.

avatar
Scholes
Sunday, 10.06.2018
23:16

Ako je za verovati skautima Football Manager-a bice jedan od najboljih levih bekova, ali od onoga sto sam video u Benfici daleko je od toga.