Sparsi pronašli zamenu za Belgijanca, koji se seli u Juve?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.03.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

"Pevci" bi mogli da ostanu bez važnog igrača, pa su krenuli u potragu za njegovim naslednikom.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, vezista Totenhema Musa Dembele mogao bi da se preseli u redove Juventusa, koji je zainteresovan da ga vidi u svojim redovima, nakon što se priča oko prelaska Emre Džana u njihove redove odužila.

Nemački internacionalac ima još svega par meseci ugovor sa Liverpulom, ali još nije doneo odluku o svojoj sudbini i Juve već razmatra druge opcije, među kojima je i vezista "Pevaca" Demebele.

Belgijanac ima ugovor sa klubom iz Severnog Londona do 2019. godine, pa je sve jasnije da bi nakon Mundijala mogao da napusti ekipu Maurisija Poketina.

U Totenhemu su svesni situacije, pa su krenuli u potragu za igračem koji bi iskusnog belgijskog internacionalca mogao da nasledi u njihovim redovima, a kako prenose pojedini mediji iz Italije, to bi mogao da bude vezista Napolija Amadu Dijavara.

Mladi fudbaler iz Gvineje spada u red najtalentovanijih vezista u Evropi, pod Vezuv je stigao leta 2016. godine, a ove sezone je na 24 nastupa u svim takmičenjima upisao po jedan gol i jednu asistenciju.

Nije standardan ove sezone i tu Sparsi vide svoju priliku, videćemo da li će na kraju uspeti da ga presele u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 26.03.2018
08:41

Juve je za nijansu slabiji nego ranijih sezona..dobro oni rade,ne kazem ali gube korak za bogatim klubovima..nekada pirlo,markizio,pogba u zivotnoj formi,bonuci tada bio u tri stopera sveta,kjelini isto koji je sada dosta tanji..a sada kedira i matuidi koji su realno za rotaciju..pjanic oscilira,a nema ni kidalice cileanca...dibala i daglas odrzavaju neki nivo ali mislim da nece biti dovoljno..npr protiv totenhema su igrali lose,cista destrukcija fudbala uz neiskustvo totenhema i poketina.. tu dalje nece moci...i u kalcu ce biti frka iako je liga slaba..

avatar
NikkiCFC
Sunday, 25.03.2018
22:24

Zasto bi Dembele presao u Juve iz Totenhema?

avatar
myspace
Monday, 26.03.2018
00:08

Mozda zato sto hoce da igra u top klub?!

avatar
Žarko Petrović
Sunday, 25.03.2018
21:22

Iako igra za tim koji igra veoma lep fudbal i najbolju ligu na Svetu, coveka vuku trofeji.Veoma je tuzno sto to u Totenhemu ne moze da dozivi. U Juventusu ce sigurno uspeti. Strasan igrac

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 25.03.2018
17:53

Uopste ne vidim kako je Dembele pojacanje za juve u ovom trenutku..kad sam procitao naslov logicnije mi je bilo da su krenuli u napad na Vertonghena

avatar
Armin Barakovic
Sunday, 25.03.2018
19:03

Ti onda il ne znas o fudbalu nista ili gledas fudbal na teletex

avatar
NikkiCFC
Sunday, 25.03.2018
22:24

Hahah jos postoji teletekst?

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 25.03.2018
21:41

ja nisam rekao da je los igrac,samo da ima 30 godina,hronican problem sa povredom i juve ima vec slicnog igraca...Nije samo kvalitet u pitanju kad gledas koji igrac je za koji klub..Npr Morata je za Juve top igrac za Celzi je rupa,samo jedan od primjera..Juventus je navalio na Dzana zato sto je klasican razbijac i prije svega zato sto je mlad i mogu od njega da prave igraca po svome ukusu..

avatar
Volem Vosu
Sunday, 25.03.2018
19:25

Ako traze zadnjeg veznog, ocigledno je da se stoper tu ne uklapa. A Dembele je igracina, hteli to ljudi da priznaju ili ne...