Sparsi bi da pokvare planove "Redsima"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.02.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

I Totenhem se uključio u trku za potpis sjajnog veziste.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Engleskoj, Totenhem Sparsi su pokazali ozbiljno interesovanje za vezistu Votforda Abdulaja Dukurea.

Ovaj momak poreklom iz Malija je oduševio tekuće sezone u Premijer ligi, prema mnogima je ne samo jedan od najboljih igrača Votforda, već je i jedan od najboljih vezista Premijer lige, makar na osnovu prikazanog u toku ove takmičarske godine.

Dukure zaista briljira u dresu "Stršljenova", iako je igrao na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, postigao je sedam golova i upisao dve asistencije, pa su jasno največi klubovi Premijer lige pokazali interesovanje za njegove usluge.

Pisali smo da bi mogao da nasledi Emrea Džana u Liverpulu, a kako je "Dejli Mejl" preneo i Maurisio Poketino bi voleo da ga vidi u svojim redovima.

Argentinski strateg je posebno impresioniran njegovom partijom protiv Čelsija minulog vikenda, pa je navodno spreman da ga preseli na sever Londona narednog leta.

Votford će pokušati da ga zadrži, spremaju mu novi ugovor, težak 80 hiljada funti na nedeljnom nivou, a veruje se da bi zainteresovane strane za njegove usluge morale da izdvoje preko 20 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Saturday, 10.02.2018
16:44

Vodite ga, molim vas.

avatar
xman
Saturday, 10.02.2018
15:50

neka im je srecan, vec imamo igrace njegovog ranga..treba nam neko da unaprijedi ekipu

avatar
_Goran_
Saturday, 10.02.2018
15:43

Pa nece pokvariti planove Liverpulu jer Liverpul nije zainteresovan za njega.

avatar
Robert Bob Paisley
Saturday, 10.02.2018
18:21

Ali bi bilo dobro da jeste, jer iskreno nemam poverenje u Hendersona, Milnera i Vajnalduma na sredini (pogotovo u ovog poslednjeg). Emre je ove sezone eksplodirao, ali ako ode u Juventus, pored Keite koji dolazi na leto, trebace nam makar jos dva dobra veznjaka. Mislim da je tu Liverpul najslabiji i da je upravo sredina terena kriva za toliki broj primljenih golova.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 10.02.2018
15:25

Odlican igrac. E to je trebao kod nas da bude Bakabambi kad smo ga doveli...

avatar
rosen.manutd
Saturday, 10.02.2018
19:22

dobar bese protiv vas. uzmite ga :D