Španska teorija zavere, napadač Barse izminirao Grizmana!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.06.2018.
08:42
Izvor: Sportske.net

Kad ne bi bilo ovakvih teorija ne bi bilo ni zanimljivo...

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Navodno se Antoan Grizman bojao za mesto u timu i prelomio da ostane u Atletiku.

Nisu u pitanju kvaliteti Francuza, već Leo Mesi. Priča traje godinama, da Mesi ima veliki uticaj i na upravu i na tim, ne u smislu sastavljanja ekipe već transfera, dovođenja igrača i da njegovo nezadovoljstvo itekako ume da se prelije na ostatak svlačionice.

On je navodno smatrao, da će Valverde nastaviti da forsira 4-4-2 i da će Grizman i on biti napadači, što isključuje njegovog najboljeg prijatelja u timu, Luisa Suareza.

Iako je Suarez javno zvao Grizmana da dođe u Barselonu, on se navodno bojao za mesto, ima 32 godine, najbolje je prošao, a Valverde nije tip na koga se može uticati.

Zbog svega toga, u Barsi su se i sami pobojali da bi bilo problema, a i sam Grizman je načuo da ne bi imao zagarantovano mesto u ekipi, pa je prelomio da ostane.

Međutim, priča je teorija zavere jer je Mesi rekao da je svaki igrač svetske klase dobrodošao u Barsu i da može da pomogne da se osvoji Liga šampiona koja je veliki cilj naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 21.06.2018
13:49

Nije on mali što nije imao šta da jede!!!

avatar
Armani
Thursday, 21.06.2018
09:21

Kako god bilo ako si kvalitetan i verujes u sebe a barsa te zove ti odbijes to je ludost a onda dobri razlozi...ja nekako vjerujem u ovu pricu, u atletiku je glavni a finansijski ce biti isto placen kao u barsi ili cak i bolje...svjestan je da suarez mora da igra,a onda bi mozda kocio dembelea sunarodnjaka ili ni on sam nebi igrao tj imao bi podjeljenu minutazu,mislim da je uz messija dèmbele bolja opcija nego grizmann i da je za sve dobro sto je tako odlucio pogotovo za barsu koja moze sada za tih 100 miliona da dovede odlicnog stopera i veznog.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.06.2018
09:11

Ne pita se samo Mesi,nego cela svlacionica i to je normalno. Zasto bi klub rizikovao nezadovoljstvom cele ekipe,tako sto ce dovesti jednog igraca,veoma upitnih kvaliteta.

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 21.06.2018
09:11

Nigde veze s vezom realno. Na stranu to što je Mesi izjavio da bi voleo da Grizman dodje sad čitamo kako je on stopirao transfer, svasta. Ali zar niste i vi pisali da ostaje u Atletiku jer mu je ponuđena veća plata ?