Španac otkrio - Sve je bilo spremno za transfer Luke Jovića!

Autor: Milovan Longinov
sreda 14.10.2020.
17:14
Izvor: Sportske.net

Da li je zaista bilo ovako?

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Španski napadač Borha Majoral danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Rome, a tom prilikom dao je i zanimljivu izjavu o Luki Joviću.

Kao što već znate, do finiša prelaznog roka u Madridu su "vagali" koga da ostave da bude rezervna opcija za Karima Benzemu, a u jednom trenutku je zaista Luka Jović bio bliži odlasku, sada je poznato i zbog čega.

"Kada su počele pripreme u Madridu, nameravao sam da što pre odem, ali je Zidan insistirao da ostanem, iako sam mu odmah rekao da želim u klub gde ću imati veću ulogu. Mislim da su u klubu poslušali Zidana i da je zbog toga trebalo da ode Luka Jović", rekao je Majoral i nastavio:

"Sve je bilo dogovoreno oko mog ostanka, ali sam onda ponovo pozvao Zidana i zamolio ga da se sastanemo u njegovoj kancelariji kada sam ga opet zamolio da odem. Mislim da je za mene bilo važnije da odem, da igram i da napredujem. Na kraju, postigli smo dogovor da napustim klub i najvažnije je da sam konačno stigao ovde", istakao je Majoral na svom predstavljanju na Olimpiku.

Majoral je potpisao dvogodišnju pozajmicu sa Romom, a u ugovoru stoji da Rimljani mogu da ga otkupe za 15 miliona 2021. ili za 20 miliona 2022. godine.

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke