Španac na meti Reala, najveći projekat - Mbape 2020!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.06.2019.
10:12
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" polako priprema teren za transfer Francuza na sličan način kao i u slučaju Edena Azara.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Real Madrid uvek želi samo najbolje sa fudbalskog tržišta.

U prvom mandatu Zinedina Zidana na klupi "kraljevskog kluba" nismo videli velike kupovine, međutim ovog leta situacija se u potpunosti promenila.

Florentino Perez će istim ritmom nastaviti i narednog leta, a najveći projekat biće dolazak Kilijana Mbapea na leto 2020. godine.

Madriđani ne žure, ali ništa ne prepuštaju slučaju, ponavlja se situacija sa Edenom Azarom koji je godinama pripremao teren za dolazak baš u Real.

Slično je počelo i sa Mbapeom, Francuz nije naročito zadovoljan u Pari Sen Žermenu jer smatra da Nejmar ima preveliki uticaj i da je jači od samog kluba.

Svoje nezadovljstvo je izrazio nakon dodele individualnih priznanja u Ligi 1 kada je rekao da ne zna koliko će još dugo ostati u Parizu, jasan znak da u "Gradu svetlosti" ne štima sve kako treba.

Nema sumnje da bi Mbapea postao najskuplji fudbaler na svetu, njegov transfer iz Monaka je koštao 180 miliona evra nakon čega je zablistao i na Mundijalu u Rusiji, procenjuje se da bi 20-godišnji fudbaler mogao da košta Real i celih 250 miliona evra.

Zidan bi voleo da vidi njega i Pola Pogbu u dresu "kraljevskog kluba", međutim ovog leta to se vrlo verovatno neće dogoditi jer je za to potreban veliki novac.

Kao Pogbina alternativa spominje se i Fabijan Ruiz, Napoli neće uzimati u obzir ponude manje od 70 miliona evra. Spekulacije o Kristijanu Eriksenu od 100 miliona evra su utihnule, FFP se mora poštovati.

Ali prvo, prodaja igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Wednesday, 26.06.2019
23:05

pogba je totalno nepotreban realu, to-tal-no, em od razloga sto imaju stvarno dobre igrace, em lik ne vredi vise od 60 mil.
ali ! dobro bi dosao jos jedan zadji vezni jer ne moze kazemiro sam da drzi tu poziciju, i ja bi isao na opciju tolisso, jer je mlad, dobar, a i eftin

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.06.2019
16:10

Mbape i Azar dva najbolja igraca na svetu zajedno auuu!

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 25.06.2019
12:47

Bas kao sto se znalo za Azara i za Mbapea se zna da ce doci, pitanje je samo da li 2020.ili 2021. Sto se veznjaka tice, samo treba da zadrze Sebaljosa, imaju Valverdea i odlicno bi bilo da dovedu Fabiana Ruiza. Nema nikakve potrebe da se daju neke ogromne cifre za Pogbu ili Eriksena. Real ima prilicno mlade igrace i tek ce biti pakleni, rade pametno ovih sezona. Jedina zamjerka je sto se na stopera nije poteglo za De Lihta npr, mlad, prava zamjena za Ramosa.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 25.06.2019
11:15

Pogba je totalno nepotreban jer je tu vec jak vezni red a i trebalo bi ostaviti Sebaljosa koji igra odlicno na ovom EP...nadam se da makar Zidan to vidi...dobar potez bi bio dovodjenje mladog Ojarzabala jer je odlican ali ga ostaviti na pozajmici u Sosijedadu jer trenutno tesko da bi igrao

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.06.2019
11:03

Najveca plastika u istoriji