Spaleti - Sve na jednu kartu, Murinjo je "Interista"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.01.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net

Samo jedna stvar zanima "crno-plave" u januaru, dobra volja bivšeg trenera...

EPA/Daniel Dal Zennaro
EPA/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Lućano Spaleti je odlučio, želi svim silama Mihtarijana iz Junajteda, pa će Inter pokušati da završi posao. Loš kraj 2017. je uplašio ljude u klubu, sada ni top 4 nije više siguran, a priče o tituli niko ne pominje.

Spaleti se boji da bi novi neuspesi, a imaju težak raspored deprimirali igrače, kako je rekao, ne želi da izgubi svlačionicu, pa u tom smislu traži od uprave da pojačaju ekipu.

Stići će Bastoni iz Atalante kao rezerva na mestu štopera, ali to nije dovoljno.

Naime, potreban je vezni igrač, u ovom trenutku Pastore je preskup, a Jermenin je jedina realna opcija, ako Murinjo prihvati Žoao Marija u razmenu. Ramireš bi mogao takođe da stigne iz Đangsua, ali on nije tip igrača koga traži Spaleti, pa je taj transfer u magli.

Interu je potreban kreativac, neko ko će igrati u veznom redu, odmeniti Borhu Valera, ali i razigrati spoljne igrače poput Perišića i Kandreve koji su u ovom trenutku van forme.

Mihtarijan je dobro počeo sezonu, imao ulogu prošlog proleća u Junajtedovom osvajanju Liga kupa i LE, ali je u poslednjih par meseci na marginama i želi da ode iz kluba.

Inter nema novac, ali ima Žoao Marija, nadaju se da bi mogli da uz posredovanje Mendeša i Rajole ipak stignu do sporazuma i dobiju igrača koga žele. Nadaju se da bi Murinjo koji uvek ističe da je "Interista" mogao da popusti, tim pre što se stiče utisak da je Jermenina otpisao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 03.01.2018
16:28

Ne znam Miki je van forme nije od koristi ama bas nikakve...pogbu na 10 ili matu a ovog marija dovest jer ako se ne varam on je desno krilo a tu smo bas u deficitu...mislim da je ok trampa ne moze biti gore od ovoga lingard ne znam sta mu je al se raspuco..pogba mora igrat na 10 jedini je ustanju podvaliti loptu i asistirati za napadace cim ga udalji od gola i proba sa mikijem mi smo uzasni...dovest marija pa probati desno krilo nam je bas slabo..

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 03.01.2018
20:33

..Mario nije desno krilo,u Portugalu igra lijevog srednjeg a u Interu je trebao bit klasicna desetka u srcu sesnaesterca! Mozda si gledao proslu utakmicu Intera kad ga je Spaleti po prvi put uveo umjesto Kandreve na desnoj strani da bi pokusao sa centarsutom pogodit Ikardija il Perisica..

avatar
Маркус19
Wednesday, 03.01.2018
22:11

Колико год били лоши на десном крилу, тврдим ти да Жоао Марио не може бити бољи од Лингарда или Мкитарјана...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.01.2018
12:48

Murinjo posle debakla u Junajtedu a ni pre toga se nije proslavio u drugom mandatu u Celsiju i Realu je zavrsio svoje u spaniji i engleskoj i igrace na tu kartu da je interista pa ce da dobije tamo jos jedan ozbiljan posao pre portugala, kine...

avatar
RedDevils1878
Wednesday, 03.01.2018
15:42

Debakla? Hahahaah ni ja ga ne volim ali čovjek je uzeo LE prošle sezone, Čelzi kad je to uradio smatralo se velikim uspjehom, ali jedno je Junajted, a drugo je Čelzi. LE nije nešto posebno, ali ipak nije debakl. Što se drugog dijela tiče, tu se slažem s tobom, mislim da je ovo Murinju poslijednji ozbiljniji posao, jedino ako Inter ili PSŽ ne uskoče.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 03.01.2018
17:17

Nije Mou stvarno kriv,u ovom trenu siti je po igrackom kadru uz psg ako gledamo pojedinacno igrace.. siti moze rotirati kako hoce jer ima 22 podjednaka igraca... u junajtedu ima dosta nedostataka u timu od bekova pa i krila..nemamo adekvatnu zamjenu za lukakua treba vremena da se poslozi to da se prodaju igraci neki koji nisu za Mun untd. Siti je i pre Gvradiole imao veoma jak tim i tada je igracki bio u vrhu i tada je imao naj jaci tim sad ga Gvradiola samo popunio na tim pozicijama sto su skripale. Mi smo imali Mojesa i Van Gala koji su svega nabacali osim dobrih igraca.. Da je Mou preuzeo tada junajted danas nebi bilo blindova,darmijana vjerovatno i lingarda itd...kad krenes mi nemamo ni desnog ni lijevog beka..valensija nije bek on je trkacki odlican ali on ne zna centrirati loptu za napadaca..(pogledaj samo koliko bekovi npr reala naprave asistencija u sezoni.) Lijevog beka ni nemamo ali eto Show nije los ovih zadnjih utakmica. Krila lijevo ok ali desno uzas mata nije brz za krilo.miki van forme,lingard ko proigro malo ali zakljucak nemamo d.krilo.. napadaci samo lukaku,raswheord ili marsijal toliko dugo igraju krila da su zaboravili kako igrati 9. Sve u svemu junajtedu treba bar 6 odlicnih igraca i da se resi ovo skarta..pa siti ce biti jos jaci iduce sezone jer sancez im dolazi a i odbranu ce jos pojacati.

avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 03.01.2018
16:12

NikkiCFC imaš najglupje komentare zato se uopšte ne čudim zašto imaš toliko unlike-a

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 03.01.2018
15:58

To je samo zato sto se mnogima zamerio:-D Sigurno nikad nece biti trener Barselone, Juventusa i Milana, Liverpula i Arsenala pa cak ni Bajerna i Borusije. Bice on selektor Portugala jos malo:-D Jedino ne znam da li bi mozda preuzeo Atletiko posle Simeonea?