Solskjerov kasting za defanzivu - Potrebna svetska klasa, a od nje ni traga, ni glasa!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Nekoliko imena u opticaju, ko će nositi odbranu Mančester junajteda sledeće sezone?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Velike promene se očekuju u Mančester junajtedu sledeće sezone.

Ole Gunar Solskjer je beležio prilično slabe rezultate u završnici sezone, posebno nakon ispadanja iz Lige šampiona u četvrtfinalu, a stvari su se okrenule za 180 stepeni i bilo je pitanje da li će Norvežanin uopšte voditi tim naredne sezone.

Svi su izgledi da hoće, potpisao je dogogodišnji ugovor, pa je polako krenuo u rekonstrukciju tima, a počeće od odbrane.

Žele defanzivca koji je lider, dvojica su i više nego poželjna, a to su Matijs De Liht i Kalidu Kulibali, ali je obojicu veoma teško dovesti u tim imajući u vidu kakvo interesovanje vlada za njih dvojicu i koliko je novca potrebno.

De Liht traži previše od Barse u ovom trenutku i dogovora još uvek nema, a sa druge strane, Mančester neće igrati Ligu šampiona i to je otežavajuća okolnost za njih, iako rade prilično jako da ga dovedu. Sa druge strane, engleski mediji od jutros pišu da je ponuda poslata za Kalidu Kulibalija, ali da je ona odbijena i glasila je na 95 miliona funti. Kulibali ima otpusnu klauzulu od 130 miliona funti, a De Laurentis, glavni i odgovorni u Napulju, smatra da je Vudvard pod pritiskom i da će morati da izdvoji više novca.

Ko bi mogao da pomogne od ostalih i ima li realnih meta?

Samjuel Umtiti je na prodaju i neko je ko bi u nedostatku povreda mogao da pomogne Mančester junajtedu, postoji mogućnost i da Totenhem proda Aldervejrelda za 30 miliona evra, a  u igri je i Megvajer.

Uglavnom, ako neko treba Mančester junajtedu, onda je to štoper...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 22.05.2019
10:46

Najlakse je sto ovi kazu Manolas i Alder i resili smo stvar . E pa nije. Gledajte to na ovaj nacin malo. Onaj klub koji dovede Kulibalyja je verovatno klub gde ce taj igrac potpisati cetvorogodisnji ugovor i to je to od njega..tada ce imati 31 god i to je njegov maksimum. On je sad u zenitu , sto u prevodu znaci da ce posle biti glupo dovesti ga. Zato se sad United cima da ga dovede pa i ako treba da puknu pare. Sto se tice De Lighta mislim da je to glupiranje , tvrdnja pazara i da je taj covek uveliko u Barsi. Iako mozda glupo zvuci mislim da je mozda jedna od boljih opcija Meguire , u razumnoj ceni ako je moguce.

avatar
Barbosa7
Tuesday, 21.05.2019
16:40

De Liht ima 19 god. ali igra tako zrelo,fizički i psihički je monstrum pravi vođa ekipe a mi baš trebamo vođu.Mislim da je on najbolje rešenje,zalog za budućnost riješili bi goruće pitanje za narednih 10 i više god. Ne bi koštao preko 80M i plata 10m i naš je,Barsa mu ne da preko 5m.

avatar
koma73
Tuesday, 21.05.2019
14:43

Ako žele da budu vrhunski klub, kakav su nekad bili, MORAJU da kupe oba, i Matijs De Lihta i Kalidu Kulibalia. MORAJU da kupe desnog beka i desno krilo, kao i golmana. Da prodaju De Heu, Pogbu i reše se Sančeza. ONDA možemo ičemu da se nadamo, do tada... ničemu.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 21.05.2019
17:06

Де Лихт и Кулибали око 200 милиона,за бека и крило минимум 100. Ерера је отишао,ако оде и Погба потребна су још два везњака и то је 120 милиона,ако не и више. За Погбу и Де Хеу могу узети 200 ал опет су трошкови велики,не игра се ЛШ и тешко да ће потрошити толико. Алдервеирелд и Манолас се могу узети за 70 а пуно су бољи од свих наших дефанзиваца. Ту би се доста уштедело.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 21.05.2019
12:59

Manolas 38 a Toby 30 i rijesen problem oko stopera ne znam zasto toliko komplikuju?

avatar
rademan
Tuesday, 21.05.2019
12:28

Aldervireld i Manolas mogu da se dobiju za male pare, s obzirom koliko sad kostaju stoperi.

avatar
Wolverine
Tuesday, 21.05.2019
11:22

Ove cijene toliko omalovažavaju i navijače i klubove i fudbal. Kulibali 95miliona? Koliko onda vrijede Ramos, Van Dajk? Koliko bi vrijedili Pujol, Maldini, Nesta? Potpuno besmisleno.

avatar
Skontov
Wednesday, 22.05.2019
10:22

Igrac je vrijedan onoliko koliko je klub spreman da plati. Posto nisu kupovali pametno predhodnih godina sada na silu moraju da hitno kupuju kvalitetne igrace. To uprava napolija i vidi tako da cijena ide u nebo.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 21.05.2019
11:03

Wtf, manolas i alder zajedno 60 mil, sta cekaju???