Solskjer zna prioritete, paket za moćni Junajted ili najskuplji par u istoriji fudbala?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.07.2020.
08:23
Izvor: Sportske.net

Ole Gunar Solskjer čeka, klub je kako smo i posali raspoložen da potroši više od rivala u ligi...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako smo pisali juče, osim Griliša, rezervnog napadača i eventualno Džejdona Sanča, Junajted traži alternativu u odbrani. Prva meta je bio Kulibali, ali sve je jasnije da niko neće moći da priušti Malijca za 100 miliona evra koliko traži Napoli. Žele ga Junajted, Siti i Liverpula, kao i PSŽ, ali on je već odbio mogućnost da se preseli u Francusku, želi u PL.

Realno, Junajted jedini ima para da ga dovede, Liverpulu je preskup, Siti u ovom trenutku čeka odluku UEFA, ali teško da će platiti Napoliju pomenutu cenu. De Laurentis se isticao zahtevima, međutim, ako Kulibali pritisne klub, i u igru uđu bonusi, možda ipak cena bude prihvatljivija.

Što se Mančester Junajteda tiče, već imaju najskupljeg štopera na s svetu Megvajera, moraće da se odluče za nekog jeftinijeg i engleski mediji tvrde da je spisak spao na tri igrača. Skauti su posle restarta gledali trojicu igrača, jednom je i sam Solskjer, Akeu, nagovestio posle meča Junajteda i Bornmauta da želi da ga dovede.


Baner

Priča se da će zbog teške finansijske situacije, čak i da ostanu u ligi "Trešnje" prodavati igrače, Ake je jedan od njih, bivši fudbaler Čelsija ima opciju da se vrati među "Plavce" za 50 miliona, ali Lampard nije previše zainteresovan.

Još jedan štoper čiji bi tim mogao da ispadne iz lige je na meti "Đavola", mada njega hoće i Arsenal. U pitanju je Tajron Mings iz Vile, ako nekadašnji evropski šampion ispadne, sigurno je da novopečeni reprezentativac Engleske neće ostati u Birmingemu. Videćemo da li Junajted može da spusti cenu i da iz Vile dovede paket Griliš-Mings čime bi rešili veći deo prioriteta u prelazno roku.

I na kraju, treća opcija i najteža je Alesio Romanjoli. Kapiten Milana će teško napustiti Seriju A, "Rosoneri" neće u Ligu šampiona, možda bi Ragnik pristao na neku nepristojnu sumu koja bi mu omogućila da dovede Upamekana iz Lajpciga i još par igrača, ali da Junajted želi da plati toliko, sasvim je sigurno da bi krenuli po Kulibalija.

Ovako, rešenje će tražiti u PL, što se tiče ostalih mesta u timu, već smo rekli, Griliš je gotovo siguran, čeka se da Dortmund smanji cenu za Sanča, što za sada nije izvesno. Pogba ostaje, potreban je jedan napadač jer se Igalo vraća u Kinu, za sada je najbliža solucija da to bude neko jeftinije rešenje poput Odsona Eduarda itz Seltika, bivšeg fudbalera PSŽ, mada ne treba isključiti ni iznenađenja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 08.07.2020
14:01

Nisam nesto ni za Akea ni za Mingsa, prije bi doveo Djené Dakonam iz Getafea, nebi bio vise od 35mil. Strasan stoper, ko ga je bar malo pratio zna o cemu pricam.

avatar
_Goran_
Wednesday, 08.07.2020
11:35

Kulibali je Senegalac.

avatar
rademan
Wednesday, 08.07.2020
08:32

Bolji Upamekano od svih trojice.