Solskjer saopštio odluku oko letnje pijace i ona je konačna!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.04.2019.
09:45
Izvor: Sportske.net

Norvežanin veoma jasan, čini se da ima potpunu podršku kluba...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je popričao sa dve najveće zvezde pred finiš sezone.

Naime, Norvežanin je želeo da bude veoma jasan, Pol Pogba i De Hea neće otići nigde.

Francuz je dobio savet da prestane da razmišlja o Realu jer neće biti prodat ni po koju cenu, a sa druge strane Junajted je spreman da rizikuje i odlazak španskog golmana bez obeštećenja, ali ni on neće ovog leta napustiti "Old Traford".

Ponude za Pogbu i De Heu su na stolu, ali pravi problem je Aleksis Sančez. Naime, njegova plata izaziva nemir u svlačionici, pola miliona funti nedeljno bode oči i De Hea i Pogba traže da budu izjednačeni sa Čileancem. Ali, to nije moguće, sada će Junajted probati da se oslobodi Sančeza, mada njemu ne pada na pamet da se odrekne ovih primanja koje nijedan drugi klub neće platiti.

Od najvećih zvezda, Solskjer bi jedino pustio Lukakua, naravno, za ogroman novac, kako bi eventualno doveo mlađeg napadača koji će biti alternativa Rašfordu.

Van-Bisaka, Sančo i jedan štoper ostaju prioriteti, i dalje je aktuelan Deklan Rajs, a sada se pominje mogućnost da se u klub vrati Depaj, ako Dortmund ne bude želeo da proda Sanča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Monday, 08.04.2019
08:24

Klub bi mozda trebalo da se okrene vise uigranim igracima koji iz domace lige. Ima tu par igraca iz Watforda i Wolverhamptona koji su ove sezone eksplodirali koji bi bili zanimljivi za kupovinu. Chelobah, Docoure, R.Jota , R . Jimenez,L. Dendoncker. Prednost je sto su uigrani , ne treba im adaptacija, a i realno ti klubovi nisu u poziciji da traze neke nenormalne cifre, koliko toliko. To je bio Fergijev nacin koji je stvarao sampione, te pametne kupovine. Yorke iz A Ville, Ferdinand iz Leedsa, Berbatov iz Spursa itd.

avatar
Jerome Drake
Sunday, 07.04.2019
22:21

Nema na trzistu dobrih fudbalera koji bi doneli instant kvalitet

avatar
Аполо
Sunday, 07.04.2019
19:04

De Geu treba zadrzati, Pogbu prodati i za novac dovesti prava pojacanja i igrace sa stabilnim karakterom.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 07.04.2019
14:44

Pa sasvim je logicno da ce zadrzati Pogbu i DDG to su im 2 najbolja igraca, dobit ce i bolje ugovore ako je potrebno. Sanchezu ne gine Kina jer mu niko drugi nece dati ni u pola toliku platu, pogotovo nakon ovakvog razocarenja u MANU. Ovo je bas duhovito sto se napisali da MANU zeli prodati Lukakua da bi doveo alternativu Rashfordu nekog mladjeg. Pa ljudi Lukaku je 25g to su najbolje godine tek ce da eksplodira, ako je 25g staro? Ja onda stvarno ne znam...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 07.04.2019
12:11

Koliko se Junajted srozao kao klub kada po svaku cenu zeli da zadrzi Pogbu koji ih ponizava radeci sta hoce, ponasajuci se kao da je veci od kluba.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 07.04.2019
11:55

Bas on ima autoritet da kaze njima bilo sta...

avatar
koma73
Sunday, 07.04.2019
11:36

Depaja ni u ludiilu. Momak sa kratkim spojem u glavi, već imamo Pogbu a nije ni Lingard daleko. Nama trebaju fudlaberi, poput Erere koga smo se odrekli.

avatar
Nenadd
Sunday, 07.04.2019
11:08

Sa ovim pojacanjima i ostankom cirkuzanta Pogbe MU nece daleko dogurati ni sledece sezone

avatar
rademan
Sunday, 07.04.2019
10:32

Pa ne znam, ako zele da idu bolje ih prodati. Jer videlo se kako (ne)igra Pogba kad ne to ne zeli. Na njegovoj poziciji moze i Ndombele da se dovede. A kad bi prodali Sanceza to bi bilo najvece pojacanje.