Solskjer rešio da podmladi redove, nakon Velšanina, stiže i pojačanje iz Njukasla!

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.05.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji su preneli da je Junajted prvo pojačanje maltene kapairsao, sada se okreću drugom.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mladi Danijel Džejms iz Svonsija će po svemu sudeći biti prvo pojačanje Mančester junajteda ovog leta.

U pitanju je krilni fudbaler iz Velsa, koji ima 21 godinu i jednu sezonu aktivnog igranja u seniorskom fudbalu.

Solskjer očigledno želi mladu i svežu krv u svojim redovima, igrače koji će napredovati sa klubom i koji će davati svoj maksimum od prvog dana.

Tako je pored Džejmsa, zainteresovan i za talentovanog vezistu Njukasl junajteda Šona Longstafa.

Momak rodom iz Njukasla je debitovao ove sezone u Premijer ligi za "Svrake", upisao je osam nastupa, postigao je i gol, odmah se videlo da je veliki talenat u pitanju, nije imao sreću jer se povredio u martu, pa je propustio ostatak sezone.

Poput Džejmsa i on ima 21 godinu, Njukasl ne želi da ga proda, Longstaf ima ugovor do 2022. godine, ali u klubu sa "Sent Džejms Parka" žele da ga počaste i novom saradnjom.

Benitez ga je redovno hvalio, a biranim rečima o mladom Longstafu pričao je i Pep Gvardiola, nakon poraza od Njukasla, poslednjeg u Premijer ligi ove sezone.

Junajted je zainteresovan, videćemo koliko su spremni da ponude "Svrakama" za njegove usluge.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 18.05.2019
12:34

Sad znate kako je Liverpulu bilo kad smo mi bili u krizi. Ovo neodoljivo podseca na one godine posle lige samniona 2005. i 07. Mi smo nase pregrmeli, sad je red na vas :P

avatar
Gorčilo
Friday, 17.05.2019
23:23

Junajted će dovesti nekog top class igrača ali mislim da je ovo pametno što ulažu u mlađe i perspektivne domaće igrače.

avatar
Hajduk United
Friday, 17.05.2019
18:16

Bas me zanima jestw tako reagirali na braću fabia i rafaela,na fletchera,na parka o'sheu itd

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
14:18

Ne pise se dobro Junajtedu ako sa ovakvim pojacanjima udju u novu sezonu.Njima trebaju klase od igraca i instant resenja.Tobi,Ndombele,Van Bisaka,Bejl,Lewa uz prodaju i otkaz ako treba Mati,Rohu,Jangu,Valensiji,Lindgardu i ostalim krsevima.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 17.05.2019
16:42

Dovodili smo mi i " svetske klase, tipa; Sancez, Falkao, Pogba, Di Marija pa su bili ocajni da ocajniji ne mogu biti.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 17.05.2019
23:54

Slazem se, Solsker je pre mekan trener i nema iskustvo, i smara me sa tom pricom, mladi, mi cemo i ovo ono. Oni moraju da shvate da nema vise Fergusona i da danas ima u PL 6 ozbiljnih klubova za titulu, a u vreme fergusona se vodila bitka izmedju Arsenala i Junajteda i ponekad neko 3 uleti. Pogldaj samo profil igraca kakve dovodi Gvardiola, sve igraci koji su brzi i strasno tehnicki potkovani. Lukaku= Cunj, Lingard=panj, Rasford= obicni trkac, stoperi nemi posmatraci, junajtedova desna strana ne postoji.

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
22:06

Solsker nije covek za Junajted. Covek kaze igracemo Junajtedovu igru,niko nece biti superioran na nasem stadionu a posle 2 meseca kaze mi nismo level Liverpula i Sitija,moramo da polako gradimo tim. Pa ako znas kakvu Junajted treba da ima igru kupi igrace potrebne za taj stil igre kao sto je Gvardiola uradio,potrosi pare u startu i napravi tim. Na kraju ce kroz par godina ispasti da je Junajted potrosio vise para od Sitija trazeci dobitnu formulu a Siti lepo za 2 roka odradi sta im treba i onda samo dopunjuje igracki kadar po potrebi. Na sve to igra i rezultati su tu. Nisko su spali kad ih ucenjuju igraci,kad nema hemije u timu,kad zavise od Rasforda koji je igrac koji u najboljoj formi moze da postigne 15 golova u sezoni. Radikalne promene se moraju izvrsiti.

avatar
Devil born 1878
Friday, 17.05.2019
14:15

Ma dajte kakva su ovo pojacanja, kako glupa uprava ako je ovo istina, dovodi bre svetsku klasu, dibala, kulibali a ne ove dugacke stapove

avatar
I Nikola M I
Friday, 17.05.2019
15:31

Po Junajted je možda čak i bolje da krene po fudbalere koji imaju šta da dokažu, koji tek treba da prave ime, za razliku od ove druge grupacije, koja bi pretežno došla samo da pokupi keš (vidi Sančeza). Ajaks, recimo, može da posluži kao dobar primer za ovo prvo.

avatar
Anonymous Official
Friday, 17.05.2019
13:21

Gdje pronalaze ove divljake? Stvarno se bojim da cemo se pretvoriti u Arsenal i gomilati povoljne igrace koji ne donose kvalitet.

avatar
Petar Pan
Friday, 17.05.2019
13:12

Spremamo se polako za borbu ya 7 mesto ČD