Solskjer promenio prioritete, ovo će biti Junajtedova potera u prelaznom roku!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.03.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Šta su, zapravo, prioriteti Ole Gunara Solskjera?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Sve je izvesnije da će Ole Gunar Solskjer ostati u Mančester junajtedu i naredne sezone, možda i veliki broj narednih ukoliko bude imao dobre rezultate sa ovim timom.

Sada već može da sklapa planove za narednu sezonu i za letnji prelazni rok od kog će mnogo toga zavisiti.

Da li je štoper od 100 miliona evra rešenje ili će taj novac Solskjer upotrebiti u druge svrhe?

Prevashodno je bio prioritet da se dovede štoper, ali je Solskjer odustao od toga i namera mu je da kupi krilne igrače, a navodno već postoji lista od nekoliko igrača za koje je zainteresovan.

Prvi među njima jeste Džejdon Sančo, mladi fudbaler Borusije iz Dortmunda koji je ove sezone dokazao da se radi o neverovatnom potencijalu i igraču koji bi mogao da bude jedna od najvećih zvezda ovog sporta u budućnosti.

Ovaj 18-godišnji fudbaler već je zadivio čitavu Nemačku, ali i Evropu, pa mnogi samo postavljaju pitanje kada će preći u još jači klub od Borusije iz Dortmunda.

Cena mu je oko 100 miliona evra, moguće je da će Borusija tražiti i više od toga, videćemo da li će to predstavljati problem Mančester junajtedu.

Nije to sve, Mančester junajtedu se i nude fudbaleri koji igraju na tim pozicijama, a "Dejli mejl" danas prenosi informaciju da bi na "Old traford" mogao da stigne i Filipe Kutinjo, fudbaler Barselone koji je očajan u ovom delu sezone i koji se nije najbolje snašao u sadašnjem klubu.

Pored njih, pominje se ponovo Ivan Perišić, ali i Daglas Košta, njih dvojica bi mogli da budu plan B i plan C ukoliko ne dođe Sančo. Što se tiče Kutinja, pitanje je da li ga Mančester junajted uopšte želi nakon slabe sezone u Barseloni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 13.03.2019
18:56

I ako je dobar igrac smijesno je uopste pomenuti Perisica kao opciju to je mozda moglo kod Murinja. Sancho ili D.Costa. najbolje prvi jer mali obecava.

avatar
audispirit
Wednesday, 13.03.2019
17:30

Sanco da ostane u Dortmundu jos sezonu ili dve. U Engleskoj bi mu Liverpul odgovarao, ali i Siti pod uslovom da ne promene trenere, drugi timovi ni slucajno.

avatar
mrancic
Wednesday, 13.03.2019
16:31

Do kraja prelaznog roka možda i ja fođem u obzir da me kupe😂.Kutinjo će biti greška.Sančo i Daglas Košta dobro rešenje.Još centralni vezni da ubrza igru,štoper i bek.Brat bratu 400 mil.

avatar
Grobbelaar
Wednesday, 13.03.2019
15:10

Prvo i osnovno - moraće da ustanove koliki su dometi ovih klinaca iz akademije koji su pred vratima prvog tima... a zatim da sastave neku listu realnih pojačanja. Meni se ovaj Rabiot ''dojmio'' kao igrač, mlad je i izuzetno perspektivan, a što je najvažnije - ne bi koštao ni forintu, a kamo li funtu 🙂 Ne postoji centarhalf koji vredi 100 miliona, tako da ovog slobodno mogu da zaobidju i nadju jeftiniju alternativu, a desno krilo ili desni bek tražiti pod obavezno, mada su tu Fosu Mensah i Dalot koji s godinama mogu biti samo bolji i bolji...

avatar
Sir Alex
Wednesday, 13.03.2019
12:54

Sancho na desno krilo. To bi bilo veliko pojačanje.