Solskjer pozvao protivničkog igrača posle meča da pojača Junajted!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.07.2020.
12:07
Izvor: Sportske.net

Tako se radi skauting.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Mančester Junajted je u odličnoj formi po restartu šampionata.

Nova pobeda nad Bornmutom ih je ostavila u trci za povratkom u Ligu šampiona, "crveni đavoli" su samo na dva boda od Čelsija koji zauzima poziciju broj četiri. Uz malo sreće i dobar raspored Junajted spada u grupu favorita za elitu naredne sezone.

Meč protiv "trešnjica" nam je doneo pet golova Junajteda, blistao je mladi Mejson Grinvud. Engleski mediji smatraju da bi zbog njegovog talenta transfer Džejdona Sanča mogao biti stavljen na čekanje, ali odbrana bi mogla da se popravi.

Bekovski tandem Van-Bisaka Šou je odličan u nastavku, dok bi štoperski par Megvajer-Lindelof mogao biti i bolji. Naravno najskuplji defanzivac i kapiten Junajteda je siguran u nastavku, dok pozicija Šveđanina i ne baš.

baner

Kamere su uhvatile zanimljivu konverzaciju po kraju meča na "Old Trafordu". Solskjer je bio prisan sa Nejtanom Akeom, Englezi su to odmah protumačili kao ispipavanje pulsa Holanđanina za veliki transfer.

Ukoliko Bornmut ispadne Ake izvesno menja sredinu, Junajtedu treba levonogi štoper, videćemo da li je još pre dva dana Ole završio značajan posao za "đavole".

   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 07.07.2020
11:31

Za Lindelofa izmislio fudbal

avatar
Barbosa7
Monday, 06.07.2020
20:23

Umtiti 25M "levonog"

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 06.07.2020
14:51

Hoce li to puci petarda nad malim celsijem ove sezone hahahaha

avatar
Wizard08
Monday, 06.07.2020
13:06

Boga mi i jeste rekao,dobar je ake stoper bice jos bolji veliko bi pojacanje bio za mancester a ako ispadnu i ne toliko skupo

avatar
Provokator
Monday, 06.07.2020
13:01

Cudi me da ovaj decko jos uvek nije igrao za veliki tim. Prilicno je dobar i United bi mogao da ostvari odlican transfer.