Solskjer otkrio, ovo je Junajtedov prelazni rok, lou-kost mete, imena koja neće oduševiti navijače!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.06.2020.
10:27
Izvor: Sportske.net

Jasno je da od velikih planova zbog pandemije nema ništa i da će Junajted štedeti. Ko je sve na meti?

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Pre nekoliko meseci Ole Gunar Solskjer je najavio da će Junajted, kao jedan od najjačih klubova na svetu i s obzirom na finansije uložiti veliki novac u pojačanja.

Ali, situacija se promenila.

"Ne znam koliki će biti budžet, sada je sve drugačije, ne znam tačno koliko nas je pandemija oslabila na nivou finansija, ali pretpostavljam da su najjači najviše izgubili", rekao je Solskjer.

To je, pišu mediji, deo sugestije kluba da neće biti u mogućnosti da troši veliki novac, pogotovo ako se ne dočepa Lige šampiona. Peto mesto, ako Siti ne obori presudu UEFA u Lozani bi donelo LŠ, no, i dalje bitka daleko od toga da je rešena. Do evropske elite Junajted može i kroz LE u avgustu, ako osvoji trofej, i dalje su na frontu u FA Kupu.

Čini se da od Džejdona Sanča nema ništa. Spekuliše se da su "Đavoli" jedini zainteresovani klub, ali da je suma od 130 miliona koliko sada traži Borusija daleko od procene Engleza koji neće platiti više od 80.

U šta će uložiti klub?

Postoji spisak lou-kost pojačanja, Žeremi Boga, Francuz koji je prošao Čelsijevu školu i seljakao se po pozajmicama igra odlično za Sasuolo i bio bi rešenje po boku u ofanzivi.

baner 2

Pominje se i Mateo Genduzi koji je pao u nemilost u Arsenalu zbog ponašanja, ali problem je što "Guneri" sigurno neće prodati Francuza rivalu. Džad Belingem još nije igrač Dortmunda, Solskjer se nada da će privoleti talentovanog momka iz Birmingema da se preseli u Mančester.

Pominje se i Dreksler iz Pari Sen Žermena koga Leonardo hoće da se oslobodi, a Nemac bi mogao da bude kupljen za svega 25 miliona evra.

Biće potreban i napadač, ali od meta kao što je Dembele iz Liona nema ništa, videćemo, tek ovo je najava da "Đavoli" neće biti u mogućnosti da potroše veliki novac, kako se očekivalo.

Ostaje Pogba, to je izgleda definitivno, a Solskjer će pokušati da se oslobodi igrača sa jakim ugovorima na koje ne računa, da proda Smolinga i Roha koji su na pozajmici, Džonsa, Pereiru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 27.06.2020
14:49

Lucifer na aparatima.. on vec planirao Sanča, Kulibalija, Griliša.. nema frke brate bit ce i iduce sezone LE na Teatru snova🤣🤣

avatar
Manchester UTD
Saturday, 27.06.2020
13:11

Ima vremena za prelazni rok, kad se odobri budzet plus prodaja igraca, bice poznate i mete, ovo sada je sve nagađanje...

avatar
Goran Dundalk ????????????
Saturday, 27.06.2020
11:54

Man Utd je 0 ekipa, trebaju da promjene kompletan roster igraca zajedno sa trenerom, inace nisu ozbiljna ekipa.

avatar
soru
Saturday, 27.06.2020
11:11

Ma da da, pa zar nece dovesti Sadika za 15 miliona?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 27.06.2020
10:57

Pisete budalastine, kakav crni Boga, MU je u TOP3 sto se tice zarade i bogatstva. Mozda nece stici Sancho ovo ljeto od 130mil ali sigurno mogu dovesti krilo od minimalno 50mil.