Solskjer odlučio, svetski rekord, golman i desni bek, ostalo zavisi od Pogbe i Lukakua!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.06.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net

U Junajtedu su izgleda odlučili, uložiće ogroman novac u rekonstrukciju poslednje linije, sve drugo zavisi od odlazaka...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Junajted je dosada doveo Danijela Džejmsa, krilo Svonsija, prelazni rok su otvorili sa 20 miliona evra. Ovo je pojačanje po meri Solskjera, mlad igrač koga će uklapati u tim postepeno, međutim, potrebni su mu fudbaleri koji odmah mogu da podignu nivo igre i tim učine kompetitivnim u PL.

Izgleda da će na sve načine pokušati da prodaju De Heu, kako bi zaradili novac godinu dana pre isteka ugovora španskog golmana, a kao naslednici pominju se onaj najskuplji, Oblak, alternative su Donaruma, Onana ili Silesen iz Barselone.

Izgleda da je Ole prelomio, danas mediji donose informacije da će popustiti i platiti Lesteru 105 miliona za Mekgvajera. De Liht je želi na "Old Traford", Kulibalija Napoli ne pušta, pa je Englez ostao kao solucija. Siti je odustao, ne žele da plate tu sumu, Solskjer izgleda hoće. To će biti i rekord za štopera, do sada je najskuplji u istoriji bio Van Dajk.

Probaće da završe posao oko Van-Bisake iz Palasa, ponuda od 50 miliona je odbijena, ali bi za 60 i bonuse "Orlovi" pristali. Alternativa je Menije iz PSŽ, ali izgleda da će Van-Bisaka koji snažno gura transfer završiti među "Đavolima".

Ostalo zavisi od odlazaka, ako Pogba napusti "Old Traford", mada Junajted traži oko 170 miliona, mete su Bruno Fernandeš iz Sportinga, Rabio koji je slobodan agent i Rakitić za koga Barselona traži 50 miliona.

U napadu se sve vrti oko prodaje Lukakua Interu, ne pristaju na trampe, traže 70 miliona, kao zamena Rašfordu bi mogao da stigne Sebastijan Aler, doskorašnji Jovićev saigrač iz Ajntrahta. Francuz koji je ranije nastupao i za Tvente bi bio rezerva, u nekim varijantama bi mogao da predvodi napad.

Priče o Žoao Feliksu iz Benfike su samo pisanja medija, naime njegova klauzula od 120 miliona je previsoka za Junajted koji ima druge prioritete.

Nekih promena u ofanzivi bi moglo da bude samo još ako Dibala bude deo transfera za Pogbu, ali u ovom trenutku, to je malo verovatno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 14.06.2019
18:49
avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 15.06.2019
10:35

Вудворд је развио јак маркетинг и клуб зарађује много у претходних 7,8 година. Чак су успевали да буду први на листи по приходима испред Реала. Смањују дуг,вредност клуба расте и може се очекивати продаја кроз пар година. Паре су им много битније од трофеја...

avatar
neme
Friday, 14.06.2019
18:38

Da je to onaj stari manc pucalo bi se na Grizmana Dibalu Kejna Kokea Sanabriu a ne neke poluigrace ovako ce LE biti realan domet.

avatar
StefMU
Friday, 14.06.2019
17:43

Zamislite dovedu Megvajera i Rakitica, i to za toliki novac.. Pa ja bi se roknuo.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 14.06.2019
16:11

Ova vest mi ne pije vodu. Junajted ne moze jednim prelaznim rokom da promeni ceo tim no uveren sam da ce doci 4 igraca ( desni bek, desno krilo, stoper, vezni ). Ocigledno se zuri Junajtedu da proda Pogbu i Lukakua ukoliko dodje dobra ponuda I sa tim parama se dovede prednji vezni, centralni/zadnji i rezervni napadac. Bissaka je papren al mislim da se zaista radi o odlicnom, kompletnom beku. Ovaj iz Lestera ne vredi ni pola para no s tim da se Manolas ne provlaci nigde, izgleda da ce uprava na kraju platiti pomenutu sumu. Bolji je svakako od Smolinga I Dzonsa. Od Lindelofa po pruzenim partijama I Bailly a sa sredjenom glavom nije sigurno, te se nadam tom tamdemu. Tuanzebe ce ocigledno oststi u Vili Jos jednu sezonu sto je odlicno. Ako pokaze progres, eto Junajtedu na godinu dobrog stopera. Sve su ovo nagadjanja. Nekako mi se cini da se zuri transver oko Bisssake I vidi sto pre sta sa Pogbom I Lukakuom.

avatar
Adi237
Friday, 14.06.2019
15:34

Fernades nema veze sa pogbom dali ide ili ne...po zadnjim info u zavrsnoj su fazi pregovori oko fernadesa tacnije ostali jos licni uslovi sa agentom od fernadesa. Otisao je Herera mora se popuniti to mjesto veznim igracem a pitanje je dali i mata ostaje znaci bice upraznjena dva mjesta u vezi...da bisaka ce vjerovatno u junajted kao i mekgvajer...pogba vjerovatno ide samo ostaje pitanje na koji nacin dali uz novac ide dibala ili d.kosta. u londonu vec pregovaraju oko pogbe direktor juvea paratici i rukovodstvo junajteda... mislim da i lukaku ide a da ce doci neka zamjena ili iz ajntrakta ili iz lyona dembele.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 14.06.2019
16:31

Где читаш вести везане за трансфере?

avatar
Barca4ever
Friday, 14.06.2019
15:17

Opet jalovo. Fali im cela odbrana ( levi bek ,desni bek I odlican stoper) , ofanzivni veznjak koji igra poput De Brujnea, Bernarda ili Davida Silve I krilni igraci koji odlicno igraju 1 na 1,koji se ne plase I koji umeju da daju gol van kaznenog prostora. Jednostavno prosle sezone nisu imali konstantnost napadaci Junajteda. Jedan mec odigraju super I time kupe mesto u prvih 11 a posle 3 meca igraju kao da su prvi put u zivotu na terenu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 14.06.2019
16:24

Da, levi bek svakako, nista manje kriticna nego desna strana jer ako So udje u povredu, losu formu, zamenu nemamo. Sad se vidi koliko je propust ne davanje Ereri produzenje ugovora na vreme jer igrac tog kvaliteta nije ispod 50 miliona I treba naci pit bula od veznjaka.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
15:11

Nikad se nece vratiti na stare staze ako se ovako budu glupirali i toliko trosili.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 14.06.2019
15:27

Биће тако док је ту Вудворд. Човек води један од највећих клубова а везе о фудбалу нема. По занимању је банкар па зато све гледа кроз паре. Глејзерима то одговара јер пуне џепове. Многи мисле да су добри власници јер Јунајтед троши пуно,ал они ће пуштати Вудворда да ради шта хоће пошто његов начин пословања доноси велику зараду и вредност клуба расте. Резултати су пали у други план јер су од клуба створили машину за прављење новца.

avatar
Man united
Saturday, 15.06.2019
10:41

То може тако да функционише још неко време. Без резултата популарност ће да опада. А после ће бити касно.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 15.06.2019
10:32

#Paul Kersey Вудворд је развио јак маркетинг и клуб зарађује много у претходних 7,8 година. Чак су успевали да буду први на листи по приходима испред Реала.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 15.06.2019
10:29

Имао је Интер тај лош период па су од 2005. или 2006. ушли у онај низ трофеја. Надам се да и ми можемо тако ал да мање чекамо : )

avatar
Paul Kersey
Friday, 14.06.2019
18:49

Elementarno pravilo je kad su slabi rezultati i prihod novca je manji.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
17:40

Sad ste kao Inter 90-ih i pocetkom ovog veka.