Solskjer očajan, slede panične kupovine, sve podseća na Mojesovo prvo leto?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Neodoljiva poređenja se nameću, Junajted izgubio bitke za tri ili četiri igrača, ne bi bilo čudo da sad bace novac...

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted je i dalje bez većih pojačanja osim Donija van de Beka, za koga mnogi misle da nije ni bio potreban, jer je vezni red najjača karika.

Ali, dok ostali rivali kupuju, Vudvord sedi skrštenih ruku, pregovori oko Sanča ne postoje, sve podseća na Mojesovo leto kada je hteo Krosa i Fabregasa, završio sa Felainijem.

Solskjer je nezadovoljan, sada već "Đavoli" ulaze u period kada možemo da očekujemo panične kupovine.

Ušli su u trku sa Liverpulom oko Sara, ali Senegalac vredi 50 miliona evra, i mnogi veruju da je to previše, iako može da igra na više pozicija u napadu, i po desnoj strani gde Solskjer traži nekoga umesto Sanča.

I dalje se pominje Dalgas Košta, ali i bivši napadač Totenhema Zaha, čija je cena pala, za razliku od prošlog leta, Kristal Palas bi bio zadovoljan sa 50 miliona. Reguljon će umesto u Mančester kod Murinja u London, pa je posle Čilvela izgubljena bitka za još jednog levog beka, Šo i Vilijams nisu nikakva sigurnost.

Baner 4

Pričalo se o Bejlu, ali nisu bili zainteresovani, jer bi Velšanin kočio Rašforda levo, a plata mu je takva da je bolje da se poveća ponuda Pogbi i prinudi da potpiše novi.

Soslkjer bi mlađe igrače, recimo napadača Traorea iz Atalante, ali je preskup ili Badiašilea, štopera Monaka, no "Kneževi" ne žele ni da pregovaraju.

Navijači su ljuti, optužuju gazde da ne žele da ulože novac i da previše veruju Vudvordu.

Kakav će tim izvesti Solskjer protiv Palasa u subotu?

De Hea će dobiti šansu pre Hendersona, Šo je levo, Van-Bisaka desno, Megvajer i Lindelef su štoperi, Matić ispred njih, Van de Bek i Pogba će igrati iza Bruna Fernandeša, dok će Rašford i Marsijal biti najistureniji. Ovo je "dijamant" formacija u kojoj je Junajted retko igrao, videćemo na šta će ličiti, a očigledno da će Šo i Van-Bisaka morati da stvaraju višak na boku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 19.09.2020
10:33

Navijaci junajteda ljuti? Kako ih nije sramota pa Gazda je platio sve da Megvajer dodje iz zatvora na vrijeme.

avatar
Berba9
Friday, 18.09.2020
22:27

Ne vjerujem da ce igrati dijamant, nemaju bekove za to

avatar
jv
Friday, 18.09.2020
17:52

Treba im štoper umesto Lindelofa i napadač, njima treba 20 šuteva da daju gol.

avatar
ANDY_COLE#18
Friday, 18.09.2020
16:31

Meni je zanimljivo. Mojes, Van Gal pa na kraju krajeva donekle i Murinjo, svi ali svi su imali skoro identične izjave. Nisu dobili one igače koje su zapravo oni htjeli. Npr Mojes jadan tražio Krosa, Fabregasa itd a dobio Felu, Murinjo molio za štopera i dobio šipak. Junajted nema sistem. Njima treba prvo novi vlasnik ili ako već Glejzeri nemaju u planu prodaju onda sportski direktor npr Van der Sar koji bi u dogovoru sa trenerom pravio ekipu. Dokle god je Ed tu nema napretka.

avatar
The Mou
Friday, 18.09.2020
15:52

Manchester United ce dovesti Jadona Sancha do kraja prelaznog roka.

avatar
BlueBoy84
Friday, 18.09.2020
15:42

Samo levi bek i možda partner megvajeru. I neka dobra rezerva

avatar
Mirjevac
Friday, 18.09.2020
15:40

Junajtedu treba trener a ne novi igraci! Junajted ima dobre igrace ali nema trenera! Tako je bilo i sa barcelonom koja je imala dva losa trenera, kji nisu znali da upotrebe odlicne igrace, cak su jednog poslali na pozajmicu i neke mlade su slali na pozajmicu zato sto nisu znali sta ce sa njima! Sad kad je dobar trener doso u barci on je sve te dibre igrace prikupio i mlade je pozvao i prvi tim i eno sad igraju dobro i nece da kupuju nove zato sto imaju igrace! Tako je i sa Junajtedom on je kupio dobre igrace i to svake sezone ali nema uspeha, znaci do trenera je, zato trenera menjati a ne kupovati igrace!

avatar
Аполо
Friday, 18.09.2020
15:25

Фрапантно је заиста да се Јунајтед понаша као да су све освојили, а једва су изборили пласман у ЛШ. Толика кукњава како су дефицитарне одређене позиције, како тренер нема добар тим да се бори за титулу, а онда се не виде никакве конкретне акције да се такво стање промени. Овде можда и није проблем код самог тренера колико код управе односно људи који де факто вуку конце у вези финансија и трансфера. Разумем да није могуће довести све потребне играче у једном прелазном року али чекати минут до 12, довести само једног играча, није обећавајуће ако узмемо у обзир да је Челси нпр. реновирао пола тима.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 18.09.2020
14:32

Junajted ce opet ici samo na top 4, jednostavno je prelazni rok kriminalno lose odradjen i zaostaju mnogo za konkurencijom koja je ili jaca ili za godinu iskusnija. Siti, Liver i Celsi su na papiru bolje ekipe, mada ce i Arsenal verovatno odigrati bolju sezonu nego prosle godine. Totenhem ce sa Bejlom biti ozbiljna ekipa, mada ce se Murinjo potrudi da ih ubije psihicki.... Jednostavno nikako da naprave taj iskorak i da kupuju samo provereno i potrebno. Moraju da prwplacuju igrace sve dok ne naprave rezultat, ovako svi znaju da im gori i pokusavaju da iskamce pare, nije to nista cudno... Sad ce opet dovesti neki prosek za 60 miliona, a ciganisu se za 5 miliona gore dole sa Borusijom oko Sanca. Upamekano npr, das 60 miliona i uzmes ga sad, sledece leto ce traziti 80. Jesi ga preplatio, ali si resio problem. Kad osvojis titulu onda mozes ostalima da spustas slusalicu kad krenu da lupetaju sa milionima i avionima...

avatar
mrancic
Friday, 18.09.2020
14:02

Hvala na minusima od pre nekoliko dana.Komentar je bio:lupetanje,neće kupiti ništa.Inače De Bek je bio potreban jer će ubrzati igru.Ostaje Smoling i to je dobro.Vudvord nema pojma o
prelaznom roku a vlasnici više vole da broje pare a ne trofeje.Junajted od 5. do 8. mesta.Još ako Rašford uđe u period kao pre dve godine onda će biti veselo.Komenar da Junajted može do trećeg mesta jer nema ni govora da konkuriše Sitiju i Liverpulu govori o trenutnoj situaciji u klubu.A u januaru smena trenera.
Pa možda Kerik.Samo njega nisu probali.Da se uči dečko.

avatar
Barbosa7
Friday, 18.09.2020
13:45

Nije ovo loše, samo jedan dobar štoper umijesto Lindelefa nesretnog.

avatar
Leonid
Friday, 18.09.2020
13:42

So je jedan od najboljih bekova, ali povrede mu slaba karika. Dok je Lino pored megvajera nema tu odbrane. Ovo je formacija junajteda dugogodisnja, ali marsijal i rasford imaju nikakvu saradnju, rasford previse sebican, marsijal prosto ne zna da igra fudbal, kada uzme loptu imam osecaj da ce da se saplete. Bolje da igalo rasford bude prvih 11, ali to se nece desiti.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 18.09.2020
13:41

Ameri prosto neće da daju pare i koriste Koronu kao izgovor.
Nema od mog Junajteda ništa dok su nam ovi bankari gazde.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 18.09.2020
13:15

Ne navijam za Mančester ali panicne kupovine su nešto sto im najmanje treba... na dobrom su putu makar ne doveli nikog u ovom roku... nije tačno da je De Bek pogresna investicija jer je brzi i agresivniji od matica, freda da ne pominjem. Vezni red de bek, Pogba, bruno je zaista ozbiljan. Sto se tiče napada Martial, Rashford, Greenvud... fali im Sancho ovo ili sledeće leto kada bude dostupan. Potreban je ozbiljan stoper, diktator koji čita igru... ostalo je manje više ok.

avatar
riquelme
Friday, 18.09.2020
13:08

Boze, da li je moguce? Da pojacaju ponudu Pogbi??? Pa to samo moze kod pocetnika bez autoriteta kao sto je Ole. Svaka cast za karijeru ali ovo je bruka! Da nemas autoritet da nateras upravu da ti dovede Sanca i Reguljona za ozbiljnu borbu! Covek nema pojma sta mu treba... Doveli su igrace koje je Murinjo trazio i nista vise. Pa Pogba mu pravi problem u najavi od 6-og do 8-og kola ako pre toga vec ne skliznu! A taj period im je momentum za atmosferu...

avatar
LUZERPOOOL
Friday, 18.09.2020
12:45

Kada je to Zaha bio napadac Totenhema?

avatar
Wizard08
Friday, 18.09.2020
12:36

Pa grinvud im je sad napravio problem sa svojim ponasanjem,inace on je sasvim korektan na tom desnom krilu bez obzira na njegove godine ,doni pogba i fernandes uz matica kao glavnu alternativu na sredini.i odbarnu gde su dva meata zagarantovana za megvaera i wan bisaku.junajtedu treba jos jedan stoper samo za prvih 11 umesto lidelofa jer ni so nije toliko los moze da pruzi bar 28 dobrih partija u sezoni sto je dovoljno.jer dok je liverpool tu i city tesko je pricati o ostalima kao konkurentima za titulu.ostalo je da se bore za ligu sampiona.

avatar
Man.United99
Friday, 18.09.2020
19:03

Grinvud je dobar ali fali klupa. Jednostavno kad ne ide nema ko da udje.

avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 18.09.2020
12:16

Ako u toj kombinaciji prvog tima bude De Gea i Lindelef svasta je moguce pa cak i da izgubimo od slabasnog Kristal Palasa.