Solskjer nakon nove pobede saopštio loše vesti, Vudvord mora da se ubrza

Autor: Nikola Miloradović
utorak 30.07.2019.
23:04
Izvor: Sportske.net

Nova povreda...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Erik Baji je u Junajted stigao kao velika želja tadašnjeg trenera Žose Murinja, u prvoj sezoni je ostavio sjajan utisak, ali su onda krenule povrede.

Od te prve sezone fudbaler iz Obale Slonovače ne može da se sastavi, kako zaigra na par mečeva doživi novu povredu ili pruži partiju bez trunke koncentracije.

Nadali su se navijači da bi Solskjer mogao da ga izvede na pravi put, ali čini se da ni Norvežanin ne može da pomogne "staklenom" štoperu.

Naime, Baji je nedavno doživeo novu povredu, a sada je Ole Gunar Solskjer potvrdio da je bivši fudbaler Viljareala imao operaciju na desnom kolenu i da ga na terenu neće biti oko pet meseci.

Loše vesti za "Đavole", sada je sve na Edu Vuvordu, koji pokušava da dogovori transfer Harija Megvajera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GagiGGMU
Wednesday, 31.07.2019
09:19

Zao mi je Baily-ja,u prvoj sezonije pokazao da moze biti nezamenljiv stoper Junajteda,ali povrede mu unistise karijeru.Steta...Propade mozda jos jedna velika karijera...

avatar
Darko0071
Wednesday, 31.07.2019
08:32

Sve te sa staklenim nogama treba rasprodati,i njega i Dzonsa

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 31.07.2019
07:05

Decko je jednostavno novi Badstuber. Na njega se vise ne moze racunati, verovatno mu je i karijera gotova kroz godinu, dve... Ozbiljan stoper je prekopotreban

avatar
Adi237
Tuesday, 30.07.2019
23:46

Sad i sky italija potvrdzuje da je dogovorena razmjena dibala- lukaku...jos fernandes pa i megvajer i da pocne sezona...sa ovim pojacanjima junajted se ima cemu nadati sve zavisi kako ce to solskjer ukomponovati ali nece imati alibi za lose rezultate jer ce imati odlican tim na raspolaganju...u LE bi se trebao prosetati a u PL u top 4 sigurno. Gledajuci kapacitet tima i koji ce tu biti igraci ni napad na titulu nebi bio nedostizan naravno ako dodzu dibala.fernandes i megvajer nekako bi i pogba mogao ostati jer bi junajted imao respektabilan tim koji nije imao od odlaska fergija..

avatar
Nerealno realan
Wednesday, 31.07.2019
08:21

Pa druze, iako mAncha ima love, oni ce dovesti Fernandesa i Megvajera samo ako prodaju Pogbu. Sa cim se ja i slazem, ali bez njegovog odlaska nema ove dvojice.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 01.08.2019
18:36

@nerealno realan - ma kakvi, njih dvojica dolaze nezavisno od pogbe, dibala za lukakua ako bude i pogbu nece ni prodavati (sto bih ja voleo jer nece da se trudi) tako da lako moze biti da dodju dibala, bruno i megvajer, i pogba da ostane

avatar
Adi237
Thursday, 01.08.2019
09:14

Fernandes je zamjena za hereru nije povezan sa pogbom a savic je povezan sa odlaskom pogbe..prema di marziju fernandes je gotova stvar ali ce ostati da odigra super kup benfika-sporting u nedelju i da se oprosti od navijaca...tako je bila molba sportinga da se transfer zavrsi nakon super kupa. Vidio si suze kod brune jer je mislio da je mu ono posljedna utakmica na sportingovom stadionu ali eto su nasli dogovor za taj super kup. Ako je sve tacno a di marzio retko gresi fernandes je vec u pon ili utorak na ljekarskim pregledima. E sad sto se tice mekgvajera to je komplikovanije jer lester trazi 100 mil eura sto junajted odbija da plati i traze da se klauzula o LS izbrise jer misli da se Junajted ne moze plasirati u LS samo ne vidim logiku ako dibala i fernades dodzu to je realno da se plasiraju.

avatar
The Red Army
Thursday, 01.08.2019
01:56

Zbog cega? Ako mislis zbog FFP onda se varas, utd je prosle sezone samo 50 potrosio, nije to problem otici ce valjda i neki igrac tipa roho, darmian itd..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.07.2019
13:10

Ako dodju nadam se da nece biti spremni za prvo kolo :)

avatar
Nenadd
Tuesday, 30.07.2019
23:19

Steta, u prvoj sezoni je zaista bio odlican, ovo je vrv kraj ozbiljne karijere, nesto kao Vermalen sto je doziveo