Solskjer koracima svog učitelja, sprema se i treće pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.06.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Norvežanin veruje da "Đavoli" moraju da dovode igrače koji će sazrevati u klubu.

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIA

Povezane vesti

Mančester junajted je ovog leta angažovao Danijela Džejmsa iz Svonsija, a na pragu su angažovanja i Erona Van-Bisake iz Kristal Palasa.

Transfer talentovanog desnog beka je juče dogovoren, "Đavoli" će platiti 55 miliona evra ekipi iz Londona, a mladi defanzivac već obavlja lekarske preglede.

Nastaviće Ole Gunar Solskjer sa istom filozofijom, želi mlade i talentovane igrače na "Old Trafordu", koji će sazrevati u klubu.

On veruje da nastavlja politiku koju je Ser Aleks Ferguson vodio, a poznato je i koga će sledećeg Junajted pokušati da preseli u svoje redove.

Kao što je više puta i najavljivano, na "Old Traford" bi nakon Van-Bisake mogao da stigne vezista Njukasla Šon Longstaf.

On je naredna želja trenera "Đavola", videćemo da li je Njukasl spreman da se odrekne mladog fudbalera.

Longstaf je bio odličan u sezoni za nama, u kojoj je i debitovao za klub sa "Sent Džejms Parka", ali je povreda kolena dovela do toga da prevremeno završi sezonu.

Solskjer je dakle rešen da ide koracima svog učitelja, koji je upravo njega 1996. godine, kao malo poznatog igrača doveo na "Old Traford" iz Moldea, ostalo je istorija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Thursday, 27.06.2019
17:46

Ovo je stara vjest kao i madison i kao i ostalih 100 igraca koji se dovode u vezu sa junajtedom...nova vjest je agent b.fernadesa stigao na pregovore sa junajtedom...a van bisaka vec u karington centru na ljekarskim pregledima(imaju slike)..ako ode lukaku zamjena mu Ben Yeder posto ce rashford biti prvi spic. Cak neki objavljuju da ce Fernndes vec sutra biti dogovoren a ljekarske za vikend da obavi.

avatar
Man united
Thursday, 27.06.2019
15:25

Да, баш је Ферги познат као неко ко је доводио клинце. Једини клинци који су сазрели код њега су Бекам, Гигс и остали чланови те чувене генерације. А доводио је углавном већ формиране играче. Није он Венгер, који је од Арсенала направио развојни тим чим су му заврнули славину због градње новог стадиона.

avatar
Barbosa7
Thursday, 27.06.2019
13:27

Ova malo poznata pojačanja nisu ni malo jeftina.

avatar
Wizard08
Thursday, 27.06.2019
12:47

Vreme je da ko moze bezi iz Newcastle a,nema beniteza ko zna sta moze da se izdesava u narednoj sezoni,a ova pojacanja mancestera pa nije mi bas jasno u kojem pravcu oni idu.mada van bisaka je imao dobru sezonu ,ali oni i dalje nemaju dobrog stopera pa i zadnjeg veznog a tek krila gde su im.

avatar
riquelme
Thursday, 27.06.2019
12:04

Pa jeste istorija, presedeo je ceo zivot na klupi dok su se redjali najbolji spic Francuske Kantona, prvi spic u tandemu sa Sirerom Andi Kol, Jork, pa cak i vremesni Seringem. Taj momak je ulazio na 10 minuta sa klupe. Znaci analogno ovome koga he dovodio Ferguson neka prati svog ucitelja i dovede najboljeg iz Francuske, prvog do Kejna, pa neka onda kupi i mladica iz Njukasla.

avatar
Thursday, 27.06.2019
11:51

Ovaj je bog,posle ovog navijaci Junajteda se nikad vise nece setitit Mojesa...Koja pojacanja kao da je u dalje u kardifu vidi se da pati za cempionsipom....

avatar
RedDevil612989
Thursday, 27.06.2019
13:43

Svako ima svoju tihu patnju. Tebi je na primer Junajted. Spavaš li mirno noću, kinže? Bolje gledaj "svoj" Čelzi. Otišao Azar, zabrana transfera a trenera još nema. A i kad dodje, dolazi Lampard sa godinu dana iskustva u Čempionšipu. Ni vama ne blistaju ruže. Tako da pssssst.