Šokantna rasprodaja na "Meaci", Konte prodaje pola tima!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.07.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net

Veliki broj igrača na transfer listi, brojni prvotimci...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Kako prenosi italijanska "Gazeta", čak 12 igrača bi moglo da napusti klub ovog leta.

Pisali smo o Kristijanu Eriksenu koji bi nakon samo šest meseci mogao da promeni sredinu, ali to nije sve.

Klub bi mogao da napusti i jedna od najvrednijih igrača, Milan Škrinijar, a na izlaznim vratima je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Nije tajna da Dijego Godin nije zadovoljio i da će najverovatnije promeniti sredinu ovog leta, klub bi mogao da napusti i Kvadvo Asamoa, kao i Andrea Ranokija i iskusni golman Tomazo Berni.

Dalje, Konte navodno ne računa ni na Roberta Galjardinija i Matijasa Vesina, ali i Danila D'Ambrozija, kao i talentovanog Sebastijana Espozita.

Iznenađenje je da bi klub mogao da napusti i Kristijano Biragi, on je doduše na pozajmici u klubu, ali se očekivalo da će "Neroazuri" otkupiti njegov ugovor od Fiorentine za 12 miliona evra.

Takođe je interesantno da Konte želi da zadrži iskusnog Borhu Valera.

baner 9

Konte tako želi da napravi pravu revoluciju na "Meaci", ekipa nije uspela u njegovoj prvoj sezoni u klubu da napravi zapaženije rezultate, čini se i da su prelako dozvolili Juventusu da se odlepi i znajačno približi osvajanju nove titule.

Italijanski stručnjak želi da promeni DNK ekipe, pišu mediji sa Apenina i ovog leta će prodati bukvalno pola ekipe.

Dobiće nesumnjivo i veliki novac, pa će Inter imati ogroman budžet za pojačanja i sasvim je jasno da će ekipa izgledati potpuno drugačije naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 16.07.2020
09:13

Nista cudno.
Konte voli ratnike, borce, igrace koji ginu.
Ko od ovih igraca to radi? Eriksen je balerina. Odlican fudbaler ali ne vidim ga u velikom klubu, Skrinjar je odlican zaista i mislim da je greska prodati ga. Ostali su nedovoljno kvalitetni za napad na titulu...
I to je to.

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 16.07.2020
08:17

Mogli ste barem staviti fotografiju iz Intera, a ne iz Juventusa.

avatar
No rules
Wednesday, 15.07.2020
22:24

Ovaj sastav Intera je kao rodjen za 4321, 4132 ili 433 formaciju. Imamo Sensija i Eriksena koji su mocni na poziciji 10-ke. Imamo dva izvrsna napadaca, imamo mocnu odbranu sa 4 svetske klase na poziciji stopera (Godin, Skrinar, De fraj i Bastoni) sada imamo Hakimija, znaci jos jedan bek i dva vezna dobra i niko vise nam ne treba! Konte ponizava stopere jer kao bekovi cuvaju brza krila, forsira Valera, Galjardinija, Dambrosia i sebicnog Kandrevu! Pa dokle vise, dajte normalnog trenera da sklopi ove igrace, jer ovo kao da je neka zajebancija.

avatar
INTER4ever
Wednesday, 15.07.2020
22:21

Veliki sam fan Intera, ali nikad mi se nije dopadao ovaj Conte. U proslosti je imao vise srece nego znanja. Konfiktna licnost. Rastjerao Icardija i Ninju... forsira neku 3-5-2 koja u IT nema sta da trazi. Ako hoces scudetto drzi se dobro provjerene 4-4-2 za IT i cao. Stavi Godina u centar odbrane pa ces da vidis. Eriksena u vezni sa 4 vezna kao 10-u... a ne ovako, momak ne zna sta hoce od njega. Trazi nekog potrosenog Vidala, najbolje tog panja dovesti ko da je Messi. Zeznuo se Inter. Trebao je uzeti Murinja ili sad Alegrija i onda praviti tim, a ne sa ovim Conteom. Otjerace ga sledece sezone 100%

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 18.07.2020
00:45

Konte po nekom mom misljenju je dobar trener al dobro kazes mnogo forsira tu formaciju koja nije za skudeto, za 4 4 2 ima dobru odbranu, vezni red sa Barelom,Eriksenom,Sensijem i naprimjer radjom nebi bio los al meni je smijesno sto covjek zeli vidala a 3 puta boljeg Radju je otjerao to ne kontam uz to sansu daje igracima poput d ambrozija,Valera ranokije ma daj...

avatar
INTER4ever
Wednesday, 15.07.2020
22:09

Ovom Interu fali Cavani u napadu i da ostane Alexis uz Lu-La... na kraju krajeva prodati Lautara uzeti novac i nikakvog Firpa vec samo kes. Dovesti Cavanija i recimo Berardija koji bi bio dzoker sa klupe a veliki fan Intera. Young se odlicno pokazao i uklopio. Uz Hakimija bokovi su dobri... vratiti samo Nindju koji je top igrac i dovesti De Paula ili Tonalija ( jednog). Rasprodati ili pokloniti: D’Ambrozija, Bernija, Vesina, Galardinija, Biragija,. Eriksena i Godina niposto. Svjetske su to zvijezde. Ipak treba sezona da se naviknes na serie A

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 18.07.2020
00:41

Mislim da Toneli nece bit igrac koji ce moci da nosi dres Intera opet ne znam,moje misljnje je da Inter treba uzet Dzeku koji bi bio dzoker, zadrzat Alexisa koji bi uz Lukakua igrao rame uz rame, uz Hakimija osvjezit tim sa jos jednim slicnim bocnim igracem al igracem koji je vec igrao u toj formaciji koju Konte forsira...Ako ih malo olade povrede sl sezone da Konte tokom citave sezone moze racunat na Sensija i Barelu to bi bila vec druga prica, takodje inter je zreo da kupi novog golmana.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 15.07.2020
21:12

Previse vesti uzimate sa nepouzdanih fb stranica 😃

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 15.07.2020
20:38

Revolucija Intera je sledeca prodat Eriksena (dobro zaradit) prodat Martineza koji je jako mlad, ostavit Valera i uz njega dovest naseg dijamanta Dzeku...To je revolucija jos samo treba da vrati Radju i jos kupi Vidala...Konte ako razmislja na taj nacin svake sezone ce bit nova revolucija...D ambrozijo, Valero,Galjardini, Vecino, Godin,Kandreva,Asamoa pa i Jang ne znam sta ti igraci traze u Interu, umjesto da prodaju navedene krševe,zadrze igrace poput Erikesena,Barele,Lukakua,Martineza,Sensinsija,brozovica i uloze jos 100 tinjak miliona i naprave drim tim, oni jure Vidala,Dzeku i slicne, ok Dzeko je extra igrac al igrac koji bi trebao da bude kao Ziru u Celziju, dzoker s klupe koji ce dobihat svaku tekmu bar pola sata, a nekad moze i pocet...Kad su doveli hakimija mislio sam da su se malo opametili kad ono opet stara prica, Konte je izgleda poceo da gubi konce nad ekipom,forsira 3-5-2 iako se iz aviona vidi da mu u toj formaciji ne moze odigrat dobro ni Kandreva ni Jang, uz to ne ide im na ruku ni to da je Handanovic od heroja postao rupa od golmana...

avatar
Amalainter
Wednesday, 15.07.2020
21:17

Ne slazem se bas sa tvojom konstatacijom za neke stvari-najvise sto se tice Handanovica..
Ima tu puno promasaja,ali njih nije Conte doveo a ni Marotta..
Vidala i Dzeku nece dovesti za po 15 miliona kako se pise to je sigurno,Marotta skriva karte-sve su ovo nagadjanja..

avatar
Jasminn
Wednesday, 15.07.2020
22:01

Vidim mislis da dovodjenje Eriksena znaci bukvalno doveli za dzabe. Nego sta mislis od cega zive agenti? Kad dovodis igraca dzabe znaci ti kao klub placas agenta i to punooooo vise nego kad ga kupujes od kluba, dajes punooo vecu platu igracu, i punoo vise novca na koji igrac ima za potpis ugovora. Zasto? Pa bas zato sto je dzabe pa se uhvati veliki red klubova koji ga zeli pa onda on poveca zahtjeve. Npr ono sto licno znam Rabio je trazio da se njegovoj mami koja je kao njegov agent isplati 10 mil provizije. Znam da Ramzi u Juvetusu ima platu 450 hiljada sedmicno. Oboica znamo da ne vrijedi toliko. Igrac ima pravo da dobijr za potpis ugovora najvise onoliko koliko mu je bila plata te zadnje godine u klubu iz kojeg dolazi.S druge strane kad prodajes igraca klubu koji prodaje ne pripadne ukupna cifra. Opet kazem nesto ode i agentu igraca ili si stvarno mislio da su agenti na birou i zive od socijale.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 15.07.2020
19:03