Šok za šokom, priprema se smena Gatuza, naslednik mnogo veće ime?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.07.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Da li će nove gazde Milana na zahteve Gatuza odgovoriti smenom, pominje se naslednik, ali nije jasno zbog čega bi on seo na klupu "Rosonera"?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Gatuzo nije u dobrim odnosima sa novim vlasnicima, tačnije on je tražio neke garancije koje nisu spremni da daju.

Prvo, radi se o tome hoće li dovesti napadača koga traži, a izazvao je i nemire u ekipi navodnim sukobom sa Susom.

Temperamentni Gatuzo se protivi prodaji Bonućija, dok bi se odrekao Donarume, jer je doveden Rejna, kao i Strinić, Milan nema novca, pa traži slobodne igrače.

Pokušavaju da oslobode prostor prodajama poput Kalinićeve i verovatno Bonućijeve kako bi doveli nekog špica, ali danas su u Italiji lansirali priču da će kontaktirati Antonija Kontea, odnosno smeniti Gatuza.

Ipak, nije jasno zbog čega bi Konte seo na klupu kluba koji je van Evrope, mada je to isto učinio pre sedam godina u Juventusu. Ali, Milan nema tim da se bori za velike stvari, uz to, Konte je na platnom spisku Čelsija, to bi značilo da se odriče 11 miliona evra za koje će morati da se bori sudskim putem.

Ipak, italijanski mediji tvrde da je uspostavljen kontakt i ranije je posle odlaska iz Juventusa, Galijani želeo da dovede Kontea, ali on je otišao na klupu reprezentacije.

Bilo kako bilo, nova neizvesnost, u petak Milan ima prvi meč priprema protiv Novare, debitovaće Hrvat Halilović koji je takođe stigao kao slobodan igrač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 17.07.2018
22:17

Vau, smenice Gatuza koji im izvukao sezonu kol'ko tol'ko, a bili su u totalnom rasulu. Treba odmah da ode kada je uprava 0. Nije cudo sto Maldini ni ne zeli da se vrati u Milan. Uprljao bi svoje ime radeci sa sadasnjom upravom.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 17.07.2018
19:58

Gazuto nije to od trenera nesto kao sto je Krstajic preuzeo Srbiju

avatar
Brajkoo
Tuesday, 17.07.2018
18:58

On sem energije,borbenosti nista drugo ne moze da prenese na igrace! On nije trener ni za mnogo manje klubove a kamoli Milan!

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
18:43

4-1-2-1-2: Reina- Konti, *Silva, Romanjoli, Rodrigez- *Paredes/Biglia- Kesi, ? (zar ne bi bilo lepo Dembele da dodje, eventualno neko malo kreativniji od njega:-))- Calhanoglu- *Iguain, Silva. Gabriel, Plizari, Kalabria, Musakio, Simic, Strinic,*Kucka, Lokateli, Bonaventura, Halilovic,*novi spic, Kutrone.

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 18.07.2018
02:31

novi spic....dolberg ...verner.....nova krila richarlison i traore...prodati susa....po volji vam da li donarumu ili lea....ali msm da mogu oba da ostanu....pare od silve uzeti jer prosto mi zaigrati s dva spica necemo a samim tim silva nece doci do izrazaja...na sredini bi dobro dosla neka low cost varijanta rado bih za neki novac video ponovo u ligi sorijana....nznm koliko je realna opcija da se zadrzi musakio a mogao bi neki novcic da se uzme...nazad smo dobri i slazem se za simica....treba ga vratiti...

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Sunday, 22.07.2018
21:55

Brate, ako nije u stanju da se svojom brzinom izbori za to da mu noga pre centarsuta bude ispred protivnikove, kako da igra levo? Postoji dobar razlog zbog cega mu vise odgovara da igra desno, a namestao bi se i namesta se svaki igrac koji igra na kontra strani. Znam da se na nas ne bi dobro odrazilo kad tj. ako bismo previse menjali, ali, imam 14 igraca koje bih voleo da vidim van Milana, a to su sledeci: braca Donaruma, Abate, Bonuci, Zapata, Gomez, Antoneli, Mauri, Montolivo, Bertolaci, Suso, Kalinic, Baka i Borini. Evo, sad nas i fasone tuzi, on i li zele da koce, celavi bi da iskamci jos para od kluba, a prevara iz Kine se pravi englez i ponasa kao uvredjena mlada iako je imao i vise nego dobru ponudu od Roka, strasno...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 22.07.2018
00:38

ja znam da nije brz ali tek desno nije od koristi...kao ni ovaj levo....ako se vec igra s krilima i jednom devetkom kojoj je adut pre svega igra u 16...pa i u 5 metara glavom pretezno....znaci centriranje nemamo iz akcije vec se nesto namesta i po pravilu lopta ide ulaznom putanjom ka golu....odbrana se u vecini slucajeva namesta lagano!....slazem se za veznjaka ali msm da mi nemamo mnogo opcija sad...naopako da nam badelj vuce tim...ali cemo krpiti isti sad....ako odu svi spicevi sto treba da odu racunam jednog dobrog...mora se zadrzati ekipa sto vise....tj sto manje promene da trpi sad...bar sto se kostura tice!

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Saturday, 21.07.2018
23:33

Ma, gde da premostimo citavu sezonu, Badelj je tu da pripomogne kad moze, a ne da nam nosi tim. Ne moze Suso da igra levo jer nije prodoran i eksplozivan, jedino gde jos moze da igra sa uspehom je to mesto ofanzivnog veznog. Slicno vazi i za Bonaventuru koji jeste brzi, ali, on ni po levoj strani ne moze da prodre, a kamoli desno:-D Slazem se za Renata...

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 20.07.2018
23:56

msm da cemo premostiti s hrvatom na sredini do kraja sezone....gadjacemo zvucno ime napred mada bi trebalo obrnuto....nznm nemam nekog posebnog na radaru sem sorijana...mozda pozajmiti renata sanceza pa ga upariti s kesijem....bokovi ako suso ode traziti nesto....i glavni problem je igra s jednim spicem a krila igraju na suprotnoj strani...levak desno a ovaj drugi levo....tako se samo gubi dragoceni sekund na centriranje tj namestanje...suso treba levo...dzek desno ili hakan...cak smo i tu slabi!

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
15:52

Silva i Kalinic za oko 60 i vec imas 200. Boka ce uzeti naseg Gomeza:-D Slabo mi nesto predlazes igrace za sredinu terena, ko je sledeci:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 19.07.2018
02:02

ma samo da nam plate 60 za gosu...40 za ovog...i za susa 40...silva neka i ispod malo bude....zarada na golmanu i susu je brutalna jer skoro nista platili nismo...jedan iz nase gore list a drugi dosao dzabe....citam sad da barsa prodaje Minu!!!...Brutalan defanzivac...i hoce ga Boka! bolje da ga mi uzmemo sad kad bonuci ode! Dolberg je odlican napadac pao u senku malo...cak i ovaj krilni napadac je sasvim dobar iz votforda....njemu dodati traorea iz liona kad suso ode i mi smo na konju!

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
17:25

Pre Dolberg nego Verner ne zato sto je bolji nego zato sto cisto sumnjam da je ovaj drugi dostupan. RIcarlison je i trebao onda da nam dodje pa je to propalo isto kao i za Bernara kasnije. Mislim da necemo moci da biramo tj. da ce morati da odu i Donaruma i Leo i Silva.

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
18:41

E, stvarno. Zar mu je potreban motiv da bi dosao u jedan Milan? Inace, Milan news je vec objavio da je ovo demantovano.

avatar
The Red Army
Tuesday, 17.07.2018
20:26

Od stare slave se ne zivi

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
17:25