Šok u Interu, Kod Kontea nema milosti, uz Ikardija ne računa na još jednog ključog igrača?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.06.2019.
08:35
Izvor: Sportske.net

Ovo je veliko iznenađenje, ali očigledno, Antonio Konte ima jasnu predstavu koga ne želi u klubu.

EPA/MARIO CRUZ
EPA/MARIO CRUZ

Povezane vesti

U Italiji je kao munja protutnjala vest da Ikardi nije jedini igrač koga će otpisati Antonio Konte. Naime, novi trener planira šokantni scenario u kome će na transfer listi završiti i Rađa Naingolan.

Naime, on je prošlog leta stigao za 40 miliona evra (Inter je poslao Zaniola koji je eksplodirao i Santona u Rim), odigrao je neke dobre utakmice, ali generalno nije oduševio.

Za razliku od prethodnika Spaletija, Konte nema visoko mišljenje o Belgijancu, pre svega zbog njegovog ponašanja, ali i povreda koje ga prate, kao posledica nesportskog života.

Inter je u razgovorima sa njegovim agentom, koji je agent i Barele iz Kaljarija koga nameravaju da kupe, napomenuo da je najbolje za Naingolana da nađe novi klub.

To neće biti lako, Inter bi prodao Belgijanca za sumu nešto manju od 30 miliona evra, ima već 31 godinu, žele da izvuku novac, a čini se da jedino engleski klubovi mogu da plate ovu sumu.

Što se Ikardija tiče, on i dalje želi samo u Juve, ili da ostane u Interu, odbio je i da pregovara sa Romom. Inter za njega od Juventusa traži Dibalu, u tu trampu je teško poverovati.

Konte želi umesto Naingolana Kovačića, bivšeg igrača Intera, koji se vraća iz Čelsija sa pozajmice, a kao rešenje za napad, u slučaju da ode Perišić, pominje se njegov zemljak Rebić iz Ajntrahta.

Ali, Inter će morati prvo da prodaje, za sada su male šanse da stigne Lukaku, jer ima prevelika primanja, a Junajted ne želi Perišića ili Ikardija kao deo sporazuma.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 07.06.2019
11:53

Prvo Inter je dao 22 miliona i poslao Santona i Zaniola put Rima, a ne 40 sto je velika razlika. Druga stvar, Ikardi ni jednom di sada nije rekao da zeli u Juventis kao sto pokusava da se predstavi ovde vec samo ne zeli iz Intera...Pa kao sto nije razmatrao prelazak u Romu i Napoli tako nije razmatrao ni prelazak u Juventus. Razumem da volis Juventus, ali ne moras svaki dan da pises lazi i ubedjujes narod nesto sto nema veze sa mozgom. Vec 3 godina ponavljas istu pricu

avatar
Amalainter
Friday, 07.06.2019
13:38

Icardi ce biti prodat na zalost.. To je 99% sigurno

avatar
Agent Provocateur
Friday, 07.06.2019
10:30

Konte razume italiju i ne kazem da ce se ista promeniti odmah ali ovo je prvi put nakon ko zna koliko godina da neko ima sansu da skocka ekipu i bar pripreti juventusu.

avatar
Amalainter
Friday, 07.06.2019
10:17

Fudbalsko umece i borbenost Najngolana nije upitno..problem je u tome sto je Inter trebao da ga dovede pre pet-sest godina a ne sa 31-om godinom..sa te strane zarada od 30 miliona bi bila dobra

avatar
INTERnacionalist
Friday, 07.06.2019
12:16

I Milito je dosao sa 30, Lusio..

avatar
Amalainter
Friday, 07.06.2019
13:36

Mislio sam ako hoce da izvuku novac sada ce mozda moci..i za mene licno je Najngolan vodja ovog Intera, ali razumem i razmisljanje Contea

avatar
INTERnacionalist
Friday, 07.06.2019
09:51

..što, iz iskustva, znači da će Ikardi i Naingolan biti uzdanice kluba!
Ovako se i Murinjo "odricao" i Stankovica..i svaki sledeći je križao igrače a upravo ti "otpadci" su kasnije bili ključni igrači!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.06.2019
08:42

Koliko trazite? :-D