Šok u Hrvatskoj, napadač Rijeku zamenio Dinamom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.01.2018.
21:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera aktuelnog prvaka Hrvatske preselio se u Zagreb.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

"Modri" su dobili veliko pojačanje! Naime, novi fudbaler kluba sa "Maksimira" u najskorijem roku trebalo bi da postane švajcarski reprezentativac Mario Gavranović.

Ovaj 28-godišnji napadač, koji vuče korene iz Hrvatske i BiH, rođen je u Luganu, karijeru je i krenuo u istoimenom švajcarskom klubu, a prošao je i sve reprezentativne selekcije Švajcaraca.

Igrao je kratko i za Šalke, a najdublji trag ostavio je u redovima Ciriha, za koji je nastupao četiri godine, pre nego što je pojačao Rijeku.

Sa Riječanima je minule sezone osvojio hrvatsku HNL ligu, Dinamo je pokušao da ga dovede i minulog leta, ali uprava hrvatskog šampiona nije htela ni da čuje.

Gavranović je tako ostao u Rijeci uprkos činjenici da ima još samo godinu dana ugovor sa klubom, a kako je Dinamo bio jedini klub koji je upravi Rijeke poslao ponudu u 2018. godini, nije bilo mnogo izbora za hrvatskog šampiona, koji bi u u najskorijem roku mogao da ostane bez ikakvog prihoda od odlaska švajcarskog reprezentativca.

Prihvatili su ponudu Dinama, Gavranović će poneti dres "Modrih", dok je u redove Rijeke stigao talentovani Domagoj Pavičić.

Sve je potvrđeno i na zvaničnom sajtu Rijeke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke