Šok? PSŽ odlučio, pustiće Mbapea, ali nastavak priče se nikako neće svideti Realu! Tri opcije za napad ovog leta!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.05.2020.
10:56
Izvor: Sportske.net

Spremaju se velike promene, Leonardu ostaje 100 miliona evra od željene kupovine Kulibalija koji neće u Francusku, oslobodiće se nekoliko igrača, a ovo su ideje...

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Pari Sen Žermen neće lako odustati. Postoji spremnost da se proda Mbape narednog leta, ali to će podrazumevati dolazak Halanda, koga takođe želi Real, ali u leto 2022.

Šta je plan Leonarda?

Da koristeći se vezom sa Rajolom, nađe način da uz visoku proviziju za menadžera, ali i Halandovog oca privoli mladog napadača da se preseli na "Park Prinčeva".

U Parizu veruju da bi Haland bio idealna zamena za Mbapea, a što se tiče napadača za ovu godinu, navodno su spremni ili da otkupe Ikardija, ili da zadrže Kavanija.

Klub i dalje želi Pjanića, ali problem je to što Bosanac gleda ka Barsi, pa će Leonardo probati da sa Tonalijem napravi isto što i sa Veratijem, da ga ukrade ispred nosa najvećim italijanskim klubovima

Kulibali je odbio definitivno Pariz i francusku ligu, traži se zamena za Tijaga Silvu, kao i pojačanja na bekovskim pozicijama, odlazi Kurzava, verovatno i Menije. Što se levog beka tiče, prva meta je Teo Ernandez, ali Milan traži najmanje 50 miliona za bivšeg beka Reala, a desno bi mogao da stigne De Šiljo iz Juventusa.

PSŽ ima novac, mada neće rasipati, oni pokušavaju kao i ostali klubovi da u trampe ubace Drekslera, Paredesa, Dagbu i još par mlađih igrača.

Kazino


Osim štopera, ako ne uzmu Donarumu iz Milana, Kejlor Navas ostaje, a u slučaju da ne kupe Ikardija i Kavani ipak ode, imaju i treću opciju Obamejanga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 21.05.2020
13:27

Greska ako ne kupe Kulibalija

avatar
Barca4ever
Thursday, 21.05.2020
12:36

Njima stvarno treba jedan trener sa vizijom, da zna kakav tim zeli da napravi. Imam osecaj da samo cisto radi reda dovode igrace, bez ikakvog plana.