Šok na ostrvu, Murinju prekipelo, dve velike zvezde mogu da idu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.04.2018.
08:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ga ništa neće zaustaviti u nameri da rasčisti stvari i da je izgubio strpljenje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Žoze Murinjo je rekao novinarima da je jedini kriterijum po kome bira igrače forma i odnos prema radu, odnosno ono što pokazuju na terenu.

Od jutros mediji spekulišu da će posle poraza od VBA, ali i mnogo oscilacija, ceh platiti dvojica, Pol Pogba i Antoni Marsijal.

Kako navode britanski izvori, Pogbi je saopšteno da može da ode narednog leta, ako Mino Rajola nađe klub. Murinjo je izgubio strpljenje, baš kao i navijači, igrač koji je plaćen više od 100 miliona evra je potpuni promašaj u ove dve godine, više nije ni mlad i Junajted bi mogao da ga proda, eventualno i zaradi.

Problem je u ponudama, njih baš i nema, PSŽ bi eventualno želeo da dovede Francuza, ali on neće u rodni grad. Pristao bi da se, ili vrati u Juventus koji za to nema novca, ili da se preseli u Španiju, gde ne izgleda da su Real i Barselona zainteresovani.

Zbog toga je čitava priča na dugom štapu, pominje se i deo transfera za Nejmara, Rajola bi morao da ubedi Pogbu, ali sa druge strane to izgleda kao nemoguća misija.

Što se Sitija tiče, ta priča je nerealna, niti Gvardiola hoće Pogbu, niti želi da sarađuje sa Rajolom.

Što se Marsijala tiče, kod njega je osim stava, problem i to što mu ugovor ističe naredne godine i on ne želi da ga produži. Murinjo neće da ga pusti, ali klub neće dozvoliti da ode bez obeštećenja. Francuz je tvrdoglav, ima ponude Bajerna i Juventusa koji su spremni da plate oko 60 miliona evra za talentovanog igrača. Hoće li to prelomiti, ili će Junajted probati da Marsijala menja za Aleksa Sandra ostaje da vidimo, tek, priča se da ni Marsijal, ni Pogba neće biti u timu narednog vikenda u polufinalu kupa protiv Totenhema, jer Murinjo smatra da ne zaslužuju mesto u ekipi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

50 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Tuesday, 17.04.2018
18:55

Ne gube navijaci strpljenje sa Martialom i Pogbom vec sa Mourinhovom taktikom zbog koje svi igraci ispastaju

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 17.04.2018
12:14

Dok je Pogba takav kakav je, Marsijalov odnos prema igri je verovatno posledica Murinjovog odnosa prema njemu.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 17.04.2018
12:06

Cirkuzant obican, lepo rekoh nije doveden za 120 miliona i za toliku platu da odigra jedno poluvreme kako treba nego da dominira celu utakmicu. Pirova pobeda nad Cityem je zamazala oci navijacima ali otreznjenje je brzo stiglo.

avatar
MANUTD
Tuesday, 17.04.2018
20:36

Kako jedno poluvreme, zar si ti samo jednu utakmicu gledao? Nije li Pogba 4. asisten lige i ako ima najmanje utakmica ako uzmemo u obzir prvih 15 najboljih asistenata lige. Kako to, nije valjda to sve uradio za poluvreme?

avatar
MANUTD
Tuesday, 17.04.2018
22:21

Kako je to 22 utakmice cela sezona? Jesi zaboravio koliko je bio povredjen? Ocigledno da da. Pitao sam te posto si se uhvatio za jedno poluvreme, da li je Pogba svih 9 asistencija zaradio za tih 45 minuta? Cekam odgovor i ponavljacu pitanje dok mi na isto ne odgovoris. Zasto se hvatas usporedbe sa drugim igracima, malo si se pogubio? Ako ti gledas sta neko radi samo na osnovu pogodaka i asistencija onda je po tebi Inijesta los igrac moglo bi se reci jer u karijeri nije imao sezonu u kojoj je postigao vise od 9 pogodaka. A to spominjanje novca mi je cista komedija, sam dokaz koliko ti je ekonomija, a verovatno i matematika nepoznata. Junajted moze da preplati jer dolaskom zvezda istom rastu sponzorski ugovori, sklapaju se novi i zaradjuje se od raznih marketinskih kampanja. Ipak malo jaci strucnjaci koji su videli biznisa i sveta vode Junajted, ne forum strucnjaci poput tebe.

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 17.04.2018
21:17

Aha sad siris pricu na celu sezonu, pa ajde da prihvatim i tu igru. Dakle po tebi je okej da ima 5 gola i 9 asistencija za jos malo pa celu sezonu u ligi. Dakle zbir 14, otprilike svaku drugu utakmica nesto uradi :DDD I to ste platili 120miliona + plata. Koliko bi Salah trebao da kosta sa 30 golova i zamisli isti broj asistencija? Mora da je odigra 10x vise utakmica.

avatar
Bayern ljubav
Tuesday, 17.04.2018
12:03

Marsijal bi bio top pojačanje za Bayern

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 17.04.2018
11:27

Eh da nam dodje on .... Ne , ne Pogba , Masial ! Mozda neka trampa , Sandro - Marsial ???

avatar
mosala1983
Tuesday, 17.04.2018
10:51

Марсијал свакако вишак у овом тренутку. Ту су Рашфорд и Санчез. Боље да тај новац уложе у играча другог профила. И самом Марсијалу боље да иде. Јуве звучи добро. Или можда Арсенал што да не? А и Челзи звучи добро ако пусте Азара, можда и најбоља идеја по мени.

avatar
vojin denic
Tuesday, 17.04.2018
18:11

Bilo bi lepi da arsenal pokusa nesto ali od toga nema nista.

avatar
magister
Tuesday, 17.04.2018
10:44

Osnovno: nema igre. Ne može Matić da gradi igru, može da pomaže, da oduzima i brzo distribuira lopte, što i radi, odlično, najbolje, ali MUN ima najsiromašniju igru od svih velikana. Treba neko desno, npr Bejl, umesto Marsijala koji je jedna od 3 leve opcije. Na primer Živković, kao opcija za budućnost, desno, alternativa Bejlu, ali i Mati? Mata je paker, i važan je i neophodan, ali nije play. Možda eksperiment sa Elnenijem iz Arsenala, koji je jeftin (oko 10m), nije naročit zadnji, ali ima smisla za igru, mogao bi da bude spona između Matića i Mate i neko oko koga bi se vrtela igra. Možda SMS. Ali bi i on morao da menja navike i mnogo više trči i bude mnogo življi. Pogba bi mogao, ali on ima problem u glavi i bolje je da ga se proda. Meni je Bertrand iz Soutemptona super levi bek, prodoran napred siguran pozadi, slabiji na lopti od Janga, ali prodorniji i sa više sprintova, a cena mu je oko 15m. Ipak, najveći problem i najvažnije je - vizija igre. Ima li je Murinjo?

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 17.04.2018
17:24

Pa ako ce se oko Elnenija vrteti igra,onda se unapred moze raci da bismo bili gori nego sad. Pored Matica koji oduzima lopte i dobro to radi (ko sto si napisao),Junajtedu treba tehnicki potkovan igrac,neko ko ce graditi akcije. Npr. Zorzinjo iz Napolija,pa on je za Elnenija Cavi licno. Pogbu u ovom trenutku ne bi mogli nikome da prodaju za pristojnu sumu (mozda van Evrope al on tamo nece) i treba se sacekati naredna sezona. Dolaskom igraca kao sto je Zorzinjo,Pogba dobija tu njegovu slobodu i posle ne bi imao opravdanja za lose partije. Marsijal treba da ostane i da on i Sancez budu opcije za levo,novo desno krilo kojem bi Lingard bio konkurencija i Lukaku i Rasford spicevi. Matic,Zorzinjo,Pogba sredina,rezerve-Mektominej,Erera i mozda neko iz akademije ili jeftinija kupovina. U odbrani Valensija,novi stoper,Baili i novi levi bek. Da vrate Tuanzebea koji je talentovan,prodati Roha,Darmijana i Blinda. Ima puno posla za prelazni rok al posto nisu radili planski prethodnih godina,sad ce morati da kupuju i prodaju bez greske. Naravno,sve to sa novim trenerom,verujem da Murinjo nije sposoban da vrati Junajted tamo gde pripada.

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 17.04.2018
10:42

Na zalost Mourinjo je potpuno upravu Pogba uopste ne misli na fudbal vec kako ce izbaciti novi klip sa frizurom dok marsijal ima taj problem u glavi odigra dobro pa onda podbaci pa opet dobro i tako uvjek...zao mi je veliki su talenti ali jednostavno nisu profesionalci. Pogledajte samo samo pozrtvovanost de bruina i pogbe na utakmici ili marsijala i sanea i svima ce biti jasno zasto je Mourinjo upravu.. nije vise pozicija upitanju koju igra jer je igrao blize golu protiv wba i bio 10 pa je kriminalno odigrao koliko je samo gresaka napravio i driblo bez potrebe. Bice jako turbulentno na old trafordu ali i treba tako svi koji nece da igraju i da daju 100% od sebe nek idu. Ima igraca koji jedva cekaju priliku da igraju u junajtedu da i oni sta zarade a i bili bi sigurno pozrtvovaniji od njih 2.

avatar
_mladen_
Thursday, 19.04.2018
16:17

Uz duzno postovanje, ali ni Liverpul nema kreativca u sredini i opet ima igru i postize veliki broj golova. Murinjo je imao vremena da skocka ovaj tim i imao je neogranicena sredstva. Pogba bi kod drugog trenera imao volju i zelju svaku utakmicu da igra odlicno, ali Murinjo je prvo bitna odbrana, pa napad. Napadi mu deluju totalno nepovezano, najvise golova daj uiz nekih kontri ali kada se ekipa brani protiv njih to izglda ocajno. Ceo napadam im se onda svodi, idemo na bok i bunarenje lopti u kazneni, pokusavajuci da ubodu Lukakua. Ne znam, daleko je ovo od dobre igre i previse ih puta individualni kvalitet spasavao u ovoj sezoni.

avatar
RedDevil612989
Tuesday, 17.04.2018
10:35

Vise im se isplati da oteraju Murinja i dovedu trenera koji igra ofanzivni fudbal i zna da izvuce najbolje iz mladih igraca.

avatar
MANUTD
Tuesday, 17.04.2018
15:45

Kao na primer?

avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 17.04.2018
19:35

Sta ti pisah ja za Pogbu, ipak sam bio upravu. Dobrih 45minuta u dve utakmice i to ste platili 120miliona + onolka plata. I posle kao nije cirkuzant. Imas li neko opravdanje? Ili ces objaviti nasu dopisku da svi vide da sam sve predvideo? :DDD

avatar
ADIS-M-UNTD
Tuesday, 17.04.2018
16:41

Nemoguce je to ako igrac ne misli na fudbal vec mu glava sluzi za druge stvari a naj manje za fudbal..zasto se ljute ako su zemjenjeni i veci igraci su bili mjenjani u cemu je onda problem u parama pa igra kriminalno jel mu malo para pa ga puca sueta radi sanceza...sancez se jos nije uklopio ali ne mozr mu se osporiti da ne trci i da se ne trudi...znas li ti kad bi ovakav pogba zaigrao kod fergusona nikad nebi bio ni na klupi vec na tribinama sa ovakvim ne profesionalizmom..budimo realni ne volim ni ja Mourinja ali covjek je upravu imas toliku platu i ti se vuces po terenu ko prebijen..nema ovo veze ni sa taktikom niti sa defanzivom niti ofanzivom niti bilo cime...vidi se da je pogba ne zainteresovan za igranje to nije do Mourinja vec u njegovoj glavi. Dao mu je Mourinjo protiv wba da igra blizu.gola i sta je uradio? Pogledaj npr De Bruina svugdje je na terenu i pravi prevagu trci gine za loptom a pogledaj pogbu i bice ti sve jasno a pogba ima vecu platu..treba ga prodat i marsijala jer decko otkad se razveo ne moze da se sastavi sa loptom .bljesne pa nestane pa tako u krug ne moze tako jer nama treba konstatnost a ne toplo hladno. Pogbu prodati vratiti Pereiru iz valensije naci dobrog pakera..zadnjeg vesnog.lijevog beka i stopera,bejl bi bio odlican desno vidjet cemo sve kad pocne prelazni rok..ali do sada pogba i marsijal su zasluzili da budu prodati po ne pozrtvovanosti za tim.

avatar
Jerome Drake
Tuesday, 17.04.2018
10:31

Neka idu. Junajted bi bio tu gde jeste i bez njih dvojice! Pogba odigra dobro 2 utakmice u sezoni u proseku. Kad ga je Murinjo izveo iz igre protiv WBA 3 puta je decko sutnuo nebu pod oblake! A bitno je da je frizura tu a za igru lako cemo. Marsijal je dobar igrac a i on ima sumnjiv sut, dribla preterano, doveli su Sanceza...sta reci, ugovor istice, nece novi da potpise i bolje da uzmu lovu...A bogami i Murinjo ne treba da pobegne od odgovornosti

avatar
Oldboy
Tuesday, 17.04.2018
10:29

Ima se može se

avatar
Mangus
Tuesday, 17.04.2018
10:19

Marsijal je odlican i trudi se, bice ozbiljna borba Juvea i Bajerna za njega. Sto se Pogbe tice, decko je propao kao zeton. Ogranicen je, sad da li je Juve to primetio pa ga prodao ili ga je prosto novac zaslepeo... Ko zna...

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 17.04.2018
10:01

Kako ljudi grese za ovog Pogbu pa ne mozes od njega da ocekujes da ti resava utakmice..Jel Inijesta,Modric,Pjanic,Verati resavaju utakmice? Naravno da ne.Sistem je taj koji ne moze da iskoristi kvaliete ne samo Pogbe vec svih igraca a pogledajte samo Sanceza on je tek izbledeo u sistemu.Pogba nije kriv sto je placen toliko i sto se mene tice mogao bi lagano da igra svuda...Ako ga vec teraju neka ide u Liverpul tu bi mu se obradovali kao Mesiju u Barsi...Visok,jak,skocan,tehnicki potkovan,brz i krakat sa takvim predispozicijama svako bi bio lud da ga ignorise...Za kraj ogradio bih se u startu posto je ovo sve i dalje u domenu spekulacija i traca jer ne vidim navedene izvore i dokaze vec samo termin mediji pricaju sto ne znaci nista...

avatar
MalaSkoljkica
Tuesday, 17.04.2018
09:45

Svaka cast za Murinja. Pogresio kod Lukakua, De Brujnea, Salaha, sad radi isto sa Martialom i Pogbom. Neki ljudi su ipak malo gluplji od vecine drugih. But still the special one ☝️...

avatar
MANUTD
Tuesday, 17.04.2018
15:44

Sta je pogresio? Zar on nije osvojio titulu i bez navedenih? Kako je to onda greska? Jel Aleks Ferguson pogresio sto je prodao Bekama, Nistelroja, Forlana? Nije, osvajao je titule i bez njih, a eto svi su igraci svetske klase bili svojevremeno.

avatar
MANUTD
Tuesday, 17.04.2018
20:34

Kakve veze ima Junajted sa prodajom Lukakua, De Brujnea i Salaha? Pitao sam te je li osvojio titulu bez njih i u celsiju? Jeste, dakle kakva je to onda greska? Od svih aktuelnih trenera po trofejima mu je najblizi, sto je svakako ogroman uspeh.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 17.04.2018
20:12

To su sve igraci koji su vec dostigli zenit. KDB i Salah su bili veliki talenti a on nije hteo da ih ceka godinu, dve i evo sada su dva najbolja igraca lige. Ne verujem da ce Junajted bilo sta da dozvoli Murinju oko mesanja u transfere sad jer tesko da bilo ko moze da zamisli da ce on biti tu i nakon naredne sezone.

avatar
MalaSkoljkica
Tuesday, 17.04.2018
17:23

Sa Junajtedom nije osvojio premijer ligu u dve sezone , potrosio 300 miliona , i to sto je valjalo od igraca koje je doveo je ili oterao ili upropastio. O igri i da ne govorim, igra ne postoji. Za Fergija necu ni da komentarisem. Murinjo mu nije ni do pupka.

avatar
Tuesday, 17.04.2018
09:20

Ja definitivno mislim da je dolazak sanceza napravio mnooogo problema u klubu. Od tad je krenulo sve na dole..

avatar
Tuesday, 17.04.2018
09:17

Junajtedu se desava isto sto i Celziju tacno sam znao ako ne dobije otkaz,oterace igrace pojedine ponovice se prica De Bruine,Salah....Iskreno se nadam da ce Celzi da krene po Marsijala sigurno mogu da ga dobiju pre Sitija,Liverpula i Arsenala.....

avatar
Bolender
Tuesday, 17.04.2018
17:06
avatar
Bolender
Tuesday, 17.04.2018
23:59

Ne da nema sanse da ode, nego nema sanse da Murinjo proda Marsijala Celsiju ili bilo kom drugom klubu u PL koji je konkurent Junajtedu.

avatar
Tuesday, 17.04.2018
18:02

Sta nema sanse Marsijal vam ide odbio novi ugovor,sledece sezone je slobodan sto znaci da ce ovo leto biti prodan gubite igracinu zbog Murinja.....

avatar
RG VILI
Tuesday, 17.04.2018
09:06

Marsijal velika zvezda? hahaha ,smesno

avatar
rosen.manutd
Tuesday, 17.04.2018
09:04

Nadam se da ovo nije istina...