Šok? Morata naposletku kod kuće?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.01.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Alvaro Morata bi mogao ove zime da se vrati u rodni grad?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

I dalje nema raspleta, ali se za Moratu pojavila najbolja solucija.

Naime, Atletiko Madrid želi nekadašnjeg polaznika Realove "kantere", spremni su da ga pozajme do kraja sezone, plaćaju njegova ogromna primanja i eventualno otkupe.

To bi signaliziralo verovatno odlazak Dijega Košte, ne u januaru, osim ako ga Čelsi ne želi, već na leto. Brazilac je nezadovoljan, trenutno se oporavlja posle operacije, a navodno ima problem sa saigračima.

Sari je spreman da pusti Moratu, ali traži da Čelsi obezbedi zamenu. Naime, on i dalje insistira na Iguainu, čiji je brat u Londonu, čekajući da menadžer ubedi Abramoviča da se isplati uložiti 50 miliona evra u igrača koji je prešao tridesetu.

Iguain navija za takav rasplet, ali Milan ga neće pustiti jer ni sam ne može da obezbedi adekvatnu zamenu. Oni su probali da ubede Juventus da im dozvoli da razmene Iguaina za Moratu, ali navodno, Juve čeka leto, postoji mogućnost da Pipita posle pozajmice ostane među "Bjankonerima" sledeće godine.

Sve je zapetljano, navodno, Granovskaja je rekla Sariju da ako želi napadača, mnogo bolja opcija je Kalum Vilson iz Bornmauta, ali "Trešnje" traže 60 miliona evra što Čelsi neće platiti.

Morata čeka rasplet, osim Atletika, njega žele Sevilja u koju bi otišao, odbio je Dortmund, a nema validnih informacija o navodnom interesovanju Bajerna i Pari Sen Žermena, kao i Rome, o čemu se pisalo.

Ovo bi mogao da bude najznačajniji transfer zime u smislu domino efekta, priča se da Juventus recimo želi da na neki način Iguaina menja za Andre Silvu koji je na pozajmici iz Milana u Sevilji, ali to zaista deluje komplikovano, mada iza svega stoji Mendeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Thursday, 10.01.2019
21:06

veliki korak bi bio za moratu da ode naprimjer u sevilju,ne znam kako bi se snasao al mislim da je stasao za veliki klub

avatar
damjan89
Thursday, 10.01.2019
15:10

Ne razumem ovaj deo Marina Granjovska misli da je Wilson bolja opcija, a Sari je vodonosa u klubu pa mu zena odlucuje ko je bolji od koga? Daj bre ljudi, ako covek hoce Iguaina na poyajmicu makar toliko moze da mu se ucini, jeste da je i on losa opcija, ali mozda Sari zna sta treba da radi s njim...Kupovina nikako

avatar
VicenteCalderon
Thursday, 10.01.2019
12:11

Inace morata je kao klinac i poceo karijeru u Atletiku, barem bi to vi novinari trebalo da znate

avatar
Dax89
Thursday, 10.01.2019
11:35

Morati je glavni problem sto nema....a...nema borbenosti, drskosti kao kosta.... Mislim da bi Arnautovic odlicno legao a nije skup

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
10:44

Jesi li siguran da navija? I odakle ti to da nismo u stanju da obezbedimo adekvatnu zamenu, tek je sedam dana proslo, ima jos dvadeset i dva...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 10.01.2019
10:14

Svi ga zele a nama ne pase. Bolje neki Vilson nego on. Ne znam...

avatar
Dax89
Thursday, 10.01.2019
13:21

Ma bilo ko samo da više ode... Jos jedna novost u vezi HO... Chelsea sprema prijavu FIFI zbog Bayerna.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 10.01.2019
17:42
avatar
Stabber
Thursday, 10.01.2019
13:34

Ne oase jer ne zna da pogodi gol.