Snovi su, ipak, snovi - Barsa "smanjila" na 8:3, i to nije sve!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 27.09.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Katalonci preokrenuli stvari u svoju korist!

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Da li možete da zamislite da jedan igrač, posle onih 8:2 u Lisabonu, na stolu ima ponude Bajern Minhena i Barselone, i on odluči da odbije Bavarce, jer je Kamp Nou njegov dečački san!

Fabricio Romano, ali i svi katalonski i holandski mediji preneli su da Seržinjo Dest danas stiže u Barselonu na lekarske preglede i potpis ugovora. On se sinoć oprostio od svojih saigrača, posle pobede nad Viteseom i potvrdio da ide na Kamp Nou.

Ajaks je prihvatio obe ponude, i Bajern i Barselona su nudili 20+5 miliona evra, ali je presudila Destova želja da ostvari dečački san. Prilično smo sigurni da ishod ne bi bio ovakav da je Leo Mesi kojim slučajem napustio Barselonu, jer ko bi onda bio lud da izabere takvu Barsu ispred onakvog Bajerna?!

Ovako, Dest će dobiti dres sa brojem 2, mesto startera i mogućnost da bude Mesijev Dani Alveš, što ni Semedo ni Serhi Roberto nisu uspevali proteklih godina.

Dest će potpisati ugovor do 2025. godine i biće u konkurenciji za gostovanje u Vigu u četvrtak.

Ipak, ni to nije sve, jer su takođe brojni izvori, među kojima i najpouzdaniji Romano, preneli da Barsa sada ponovo otvara pregovore oko Erika Garsije. Nakon što je Ruben Dijaz dogovorio transfer u Siti, Gvardiola ima petoricu štopera i pustiće mladog Katalonca da ostvari svoj san i vrati se u matični klub.

baner

Erik Garsija je ušao u poslednju godinu ugovora, odbio je više puta produžetak saradnje, jer je odavno postigao dogovor sa Barsom. Dolazi kao prirodni naslednik Đerara Pikea, sa kojim će ove sezone deliti minutažu uz Klemena Lenglea.

Siti želi da izvuče što više novca, Barsa će odugovlačiti, jer ako ga ne puste 5. oktobra, već za nešto više od dva meseca počinje i zimski prelazni rok, a onda će Građani morati da popuste. Navodno, Barsa će nuditi 15-18 miliona evra, dok Siti traži minimum 20, tako da razlika nije toliko velika.

Složićete se, sa Destom i Garsijom, uz Pjanića, Trinkaa, Pedrija i povratak Kutinja, ipak ima jači tim u odnosu na prošlu sezonu... naročito što je Kuman ipak napravio neku čistku, otišli su "veterani" Suarez, Vidal, Rakitić, ali i Semedo koji nikada nije pokazao da je dostojan Barsinog dresa.

Ukoliko odu i Umtiti, Todibo i Rafinja, moglo bi se reći da je ovo jedan od boljih prelaznih rokova očajnog Bartomeua..


Done deal! 🔥🔥🔥 Siti završio savršeni prelazni rok! 👇👇👇

Posted by Sportske.net on Sunday, 27 September 2020

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 27.09.2020
14:56

Kako ce lik igrati u tom cirkusu sve mi se cini da ce ipak biti 9-2

avatar
P. S.
Sunday, 27.09.2020
14:15

Ne vidim šta je tu čudno što je odabrao Barsu pre Bayerna? Razni ljudi, razne ćudi i različite ambicije, samim tim i različiti izbor. Onaj ko želi da se krvavim radom dokaže, da osvaja titule, da igra fudbal na najvišem nivou ali uz veliko zalaganje, da bude pristojno plaćen itd. izabraće jasno Bayern. Onaj ko nema naročitih ambicija za dokazivanje ali želi da bude u velikom klubu, ne želi odgovornost već sakrivanje iza saigrača i kolektivne odgovornosti, nema ambicija za osvajanje titula ali mu prija status 'jednog od favorita', ne želi previše da trči niti da se zalaže, a za sve to želi da bude još bolje plaćen negoli u Bayernu izabraće jasno Barsu.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.09.2020
12:42

8 - 3 , pa za koju godinu mozda bude nereseno

avatar
Algebrons
Sunday, 27.09.2020
09:54

''... pustiće mladog Katalonca da ostvari svoj san i vrati se u matični klub...'' - zato je otišao u Siti, jer mu je san da igra u Barseloni. Manite se te floskule ''san'' kada je moderna fudbalska era u pitanju, svi ti koji pobegnu kao klinci iz kluba (kao što su Fabregas, Pike, Beljerin...), nemaju nikakvih ambicija sa matičnim klubom, već će se u isti vratiti samo ukoliko im ponude ogroman novac i ukoliko je taj klub u tom trenutku sa vrhunskim ambicijama.