Slučaj "Dibala" - Gotovo je, "La Hoja" čeka jednu promenu trenera ili transfer veka?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.12.2020.
10:25
Izvor: Sportske.net

Juventusu je jasno, da li je ovo kraj za Argentinca? Ali, šta su rešenja?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Paulo Dibala je bukvalno razapet, odigrao je još jednu očajnu utakmicu, a šansu je dobio samo jer je Morata suspendovan. Jasno je da su Španac i Ronaldo tandem, postigli su gotovo 90% golova Juventusa, a Argentinac će izgleda napustiti klub na leto.

Oko ugovora nema dogovora, sada je Juventus i obeshrabren jer "La Hoja" nikako da se izvuče iz loše forme. Pirlo ga hrabri, ali kao da je Argentinac bezvoljan i nema vere u sebe.

Postoji nekoliko varijanti, jedna je zamena za Pogbu, što bi Juventus i želeo, ali bi Francuz morao da smanjim svoje apetite jer duplo više zarađuje od Dibale.

Druga je PSŽ. Naime, ako Mbape ode, Leonardo će probati da dovede Mesija, ali i Dibalu, kako bi napravio južnoamerički trio. Parižani imaju ideju da eventualno Di Mariju ili Paredesa ubace u dogovor, ne tako davno, Juve im je nudio Dibalu i 100 miliona za Nejmara.

I treća varijanta je najverovatnija.

Baner

Naime, španski mediji pišu da bi, u slučaju da sleti na klupu Reala, Maurisio Poketino kao pojačanje tražio baš "La Hoju". Bio je blizu da ga dobije pre godinu i po dana, klubovi su se praktično dogovorili, ali je Dibala u poslednji čas odbio transfer.

Real je nešto drugo, videćemo gde će otići na leto, ali čini se da su u klubu rešili da ga prodaju, mada priče o ceni od 100 miliona nemaju nikakvu osnovu, to neće platiti niko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 07.12.2020
14:41

Uspeli smo da ga 'ubijemo' totalno , pa sada ne moze ni da uzmemo neki veci novac .. Pa sta reci , svaka cast , bravo Paratici , Vudvorde zabarski

avatar
Mangus
Monday, 07.12.2020
12:01

Nece ga platiti 100 ali 75 hoce. Mlad, dugacak ugovor i ima znanje

avatar
petar8
Tuesday, 08.12.2020
09:16