Slobodan Rajković pred transferom o kakvom nije mogao ni da sanja!

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.08.2020.
18:34
Izvor: Sportske.net

Rajković je ponovo slobodan! Ne može u Partizan, ali može kod miljenika Grobara! Da li je na pomolu transfer karijere?

EPA/Lukas Schulze
EPA/Lukas Schulze

Povezane vesti

Slobodan Rajković je ponovo slobodan igrač, pošto je italijanska Peruđa odlučila da raskine ugovor sa njim posle samo osam meseci.

Rajković je zimus trenirao sa Partizanom, pominjalo se da bi mogao da obuče crno-beli dres, ali je otišao u Seriju B, pošto je dobio ugovor na dve i po godine.

Ipak, Peruđa je raskinula ugovor sa njim iz nepoznatih razloga, posle samo polusezone, pa je srpski štoper ponovo slobodan u izboru nove sredine.

Iako Partizan nije realna opcija, jeste saradanja sa bivšim trenerom crno-belih - Markom Nikolićem.

Ruski mediji pisali su već ovih dana o tome da je Rajković velika Nikolićeva želja, a ovaj raskid saradnje samo ide u prilog tome.

Čak se spekuliše da bi Rajković mogao da dobije i ugovor iz snova od 1,5 evra po sezoni! Ako na to dodamo da je Lokomotiva obezbedila plasman u Ligu šampiona, da je u pitanju ruski velikan sa šampionskim ambicijama i u Premijer ligi, onda nije mogao da zamisli bolji iskorak u karijeri.

Rajković je pre Peruđe, uglavnom igrao po drugim ligama za Palermo, Darmštat, HSV, Vitese, Tvente, PSV, iako ga je svojevremeno kupio Čelsi od OFK Beograda, u Londonu nikada nije dobio pravu šansu.

Nakon tavorenja po Italiji i Nemačkoj, ranije Holandiji, odlazak u Rusiju, sa Ligom šampiona i milion i po evra u džepu - definitivno je transfer karijere!

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Vasiljevic- Avion
Wednesday, 05.08.2020
08:57

Tesko da je transfer karijere odlazak u Lokomotivu iz Moskve, nekome ko je sa 17 godina otisao u Celzi

avatar
deki trbic
Saturday, 08.08.2020
09:14

pa kako mu je tekla karijera onda je ovo za njega transfer karijere,......imao veliki potencijal a onda propao kao zeton xD

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 04.08.2020
21:40

Prvo ste napisali 1,5 evra po sezoni. U Čonoplji bi dobio više!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 04.08.2020
19:55

Steta sto ovaj covek nije imao malo vise srece. Da su uspeli da se izbore da dobije radnu dozvolu i zaigra kod Boasa u Celsiju, mozda bi imao karijeru slicnu Banetovoj, ovako sve sta bi bilo kad bi bilo.

avatar
Cetinje LFC
Tuesday, 04.08.2020
19:03

Od 1,5 evra po sezoni? Nije neka plata 😁